Nagy győzelmet aratott az Exatlon döntője és szuperdöntője, a húsvéti ünnepeken a Tények volt a legnézettebb híradó

exatlon hungary, Huszti Kata
Vágólapra másolva!
Az Exatlon Hungary pénteki döntője és a hétfői szuperdöntője is fölényes győzelmet aratott műsorsávjában. A Tények – a teljes lakosságot tekintve – a négy estéből hármat nyert a négynapos ünnepek alatt. 
Vágólapra másolva!

Az Exatlon Hungary pénteki döntője és a hétfői szuperdöntője is fölényes győzelmet aratott műsorsávjában a 18-49-es és a 18-59-es korcsoportban egyaránt. A 18-49-es korcsoportban a döntőt a televíziónézők 15,6%-a, míg a szuperdöntőt a nézők 16,9%-a választotta – közölte a TV2 Csoport.

Huszti Kata, az Exatlon győztese TV2

A 18-59-es korosztályban a döntő 14,8%-ot (SHR), míg a szuperdöntő 15,8%-ot (SHR) teljesített, maga mögé utasítva minden konkurensét. Az extrém sport-reality két utolsó epizódjának sikere révén a TV2 magabiztosan nyerte mind az április 19-i, mind az április 22-i főműsoridőt. Az elmúlt héten a teljes lakosság körében az Exatlon Hungary volt a legnézettebb TV2-es szórakoztató műsor.

Három húsvéti ünnepnapon is a Tények volt a legnézettebb hírműsor

A négynapos húsvéti ünnepek alatt háromszor nyerte meg a hírműsorok közti nézettséget a TV2 Tények a teljes lakosságot illetően: április 19-én, pénteken 589 ezren nézték (szemben az RTL Híradó 562 ezres eredményével), másnap, 20-án, szombaton még nagyobb volt a különbség: a Tények 524 ezer tévézőt informált, míg az RTL Híradót 440 ezren követték.

Április 22-én, vagyis húsvéthétfőn pedig ismét a TV2 híradója volt a legnézettebb hírműsor Magyarországon. a Tényeket 741 ezren nézték, az RTL Híradót 662 ezren.