Családalapítást tervez az Exatlon Hungary győztese

Huszti Kata
Vágólapra másolva!
Az Exatlon Hungary megnyerése óta sem lassított a tempón Huszti Kata, edzéseket tart, maga is sportol, és a munkába is visszatér.
Vágólapra másolva!

Amellett, hogy pénzügyi asszisztensként dolgozik napi nyolc órát, kézilabda- és rögbiedzéseket tart, maga is sportoló, így szombat-vasárnaponként meccsei vannak. Lassítani készül a tempón, a tervei között ugyanis előkelő helyen szerepel, hogy családot alapítson.

„Családot szeretnénk, ehhez pedig szükség van egy kis nyugalomra és arra, hogy visszavegyünk a rohanásból. De teljesen leállni sohasem fogunk, simán el tudom képzelni, hogy ott játszik a pálya szélén a gyerekem, amíg én edzek” – mondta a Blikknek.

Forrás: TV2

Lánykérés még nem volt, de ha párja megkéri a kezét, nem kérdés, hogy igent mond. A magánélete mellett a munkáról is mesélt a lapnak: „Nagyon hálás vagyok a főnökeimnek, hogy elengedtek az Exatlonba, és várnak is vissza. Szerdán megyek először dolgozni, és bevallom, furcsa lesz újra nyolc-kilenc órát ülni a fenekemen. Ám mivel az egyelőre vágy marad, hogy a sportból éljek, nekem is szükségem van egy munkára, hogy meg tudjam venni a kenyeret.”