Holdampf Linda őszintén mesélt válásáról és új életéről

Vágólapra másolva!
A stylist új életet kezdett: „én lettem az a nő, aki nem volt képes fenntartani a házasság szent kötelékét” – írta.
Vágólapra másolva!

Őszintén írt jelen helyzetéről Holdampf Linda stylist: „Hogy kislányként hogyan képzeltem az életemet? Hát nem úgy, hogy 37 évesen majd itt állok egy lakásban, ami csodálatos – de csak az ideiglenes otthonom.”

Forrás: Holdampf Linda / Facebook

2013-ban ment férjhez, de ennek a kapcsolatnak vége. „Amikor az örök boldogságban vakon bízva igent mondtam egy csodaszép menyasszonyi ruhában a férjemnek... na, ott fel nem merült bennem, hogy itt állok majd közel hét év múlva – egyedül, és pár héttel a válásom után teszem fel magamnak a kérdést: Lindike, akkor most hogyan tovább?”

Az ember nem hazudhat tovább magának

Mint írta, szuper éveket tudnak maguk mögött volt férjével, számíthattak és számíthatnak egymásra, mert a mai napig szeretik egymást, csak már nem úgy. „Társakból barátok lettünk. Tudom, hogy ez minden kapcsolatban változik, hogy egyszer csak eljön ez a pillanat. Az viszont nincs mindenhol így, hogy két ember beismeri a saját kudarcát, és rájön, hogy nem hazudhat tovább magának, a másiknak, a világnak.

Nem mindenkinek adatik meg a varázslatos élet, kertes házzal, kolbászkerítéssel, két gyerekkel, kutyussal, cicával, mintaférjjel, született feleségként.”

„Igenis ott motoszkál a fejemben, hogy mi van, ha én már sosem leszek anyuka. Semmilyen formában. Én lettem az a nő, aki nem volt képes fenntartani a házasság szent kötelékét. Akinek nincs családja. Közel 38 évesen nem anyának lenni... basszus! Kirekesztettnek érzem magam” – írta. A helyzetjelentés vége azonban optimista, bízik benne, hogy eljön még az életébe egy új szerelem.