Palik László elárulta, mit fog csinálni az Exatlon Hungary után

Palik László
Vágólapra másolva!
Palik László nyolc év szünet után tért vissza a képernyőre, a korábban a TV2-n futó az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként négy hónapig volt képernyőn.
Vágólapra másolva!

Négy hónap után hétfő este véget ért a TV2 műsora, az Exatlon Hungary, a műsorvezető a Ripostnak mesélte el, hogy mihez kezd a szabadidejével.

„Eddig még nem nagyon voltak mindennapjaim, viszont mostantól egy kicsit szeretnék ismét hétköznapi apuka és férj lenni, mert ez már nagyon hiányzott nekem, és remélem, a családomnak is” – mondta, és azt is elárulta, igazán akkor ért véget az Exatlonnal kapcsolatos munkája, mikor tegnap reggel kezébe kapta a nézettségi adatokat.

Forrás: TV2

„Hiszem, hogy nekünk, televíziósoknak, a nézők a főnökeink, ők minősítik a munkánkat a nézettségi adatokon keresztül. Ami ma már tény, hogy az Exatlont végig nagyon sokan nézték, sőt, a döntőt és a szuperdöntőt választotta a nézők nagy többsége az aznapi kínálatból, hisz minden korcsoportban az Exatlon nyert. Amit vállaltunk, amiben hittünk, azt teljesítettük” – fogalmazott a műsorvezető.

A lap megkérdezte a műsor folytatásáról is, de sejtelmesen csak ennyit mondott: „Nem a műsorvezető joga a tervezés, hanem az őt foglalkoztató csatornáé. Ezt a szabályt ismerve, és mélyen egyetértve vele, én nem tervezek ma semmit, ahogy az Exatlont sem terveztem.”