Válságba került Száraz Dénes házassága

Száraz Dénes
Vágólapra másolva!
Száraz Dénes tizenkét éve házas, de mostanában hullámvölgyben van a kapcsolatuk feleségével – a Jóban Rosszban egykori szereplője bízik abban, hogy meg tudják oldani problémáikat.
Vágólapra másolva!

Nem volt egyszerű a kapcsolatuk kezdete, feleségével tizenkét évvel ezelőtt szerettek egymásba, de akkor egyikük sem volt egyedülálló. Az érzéseik olyan erősek voltak, hogy egymást választották.

Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

„Színészként velem is többször előfordult, hogy beleszerettem a partnerembe. Játék közben annyira megnyílik a lelkem, hogy ez is megtörténhet. A feleségemmel is így szerettünk egymásba tizenkét évvel ezelőtt.

Negyvenévesen, amikor már családom van, és abban rengeteg munkám, ha ilyesmi meg is történik velem a színpadon újra, miután lemegy a függöny, lezárom magamban ezt az érzést, és megyek tovább...” – árulta el a Storynak a színész, aki kapcsolata válságáról is őszintén mesélt.

mint minden hosszú házasságban, nálunk is akadnak problémák. Tizenkét év nem kevés, és most elakadtunk. De erős hármas a miénk, és hiszem, hogy az emberek és a kapcsolatok meg tudnak újulni” – mondta.