Emlékszik még ezekre a Jóban Rosszban-szereplőkre?

Emlékszik még ezekre a Jóban Rosszban-szereplőkre?
liptai claudia, ulmann mónika, kembe sorel, szorcsik viki
Vágólapra másolva!
Tizennégy éve, 2005-ben kezdték el forgatni a Jóban Rosszbant, azóta rengeteg színész megfordult már a stúdióban. A TV2 sorozata 17 állandó szereplővel indult, kiknek jó része idővel lecserélődött, a mai napig érkeznek új arcok, ahogy halad előre a történet. Van azonban néhány emlékezetes figura, elfeledett karakter, akiket ismert színészek alakítottak, de jó ideje eltűntek Csillagkútról. Emlékszik még Liptai Claudia karakterére, és tudja, mikor írták ki Ullmann Mónikát? A sorozatban szerepelt még többek közt Kombe Sorel, Gesztesi Károly, Száraz Dénes, és Puskás Peti is.
Vágólapra másolva!

Ullmann Mónika

A színésznőt 2013-ban írták ki a TV2 sorozatából, a távozására pedig sokan gyanakodtak, hisz karakterének, Andreának, súlyos betegsége egyre szembetűnőbb lett. A történet szerint egy életmentő agyműtéten esett át, de nem sikerült felépülnie. Ulmann Mónika két évig játszotta a karaktert, sírva búcsúzott akkor a kollégáitól.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Mindent nagyon szépen köszönök, azt is, hogy ennyi mindent meg tudtam mutatni magamból. (...) Egészen komoly emberi kapcsolataim alakultak itt ki, és ez nem a munkától függ, tehát ugyanúgy fogjuk egymást keresni, és ugyanúgy jövök a produkcióval bulizni. A barátaim, azok megmaradnak innen" - mesélte akkoriban az Aktívnak.

Kembe Sorel

Kembe Sorel Kálem Józsefet alakította, de 2014-ben elhagyta a szériát: a nyári leállás és az új szereplők, illetve azok történetének bevezetése miatt döntött így, elsősorban anyagi okokból. A csapatot, a sorozatot nagyon szerette, de mivel akkori párja, Kondákor Zsófi is ugyanitt dolgozott, úgy érezte, egyiküknek más irányba kell haladni, hogy egy másik lábon is állhassanak.

Fotó: Bielik István - Origo

"Nehéz is ebből kitörni, hiszen az utcán is Józsi vagyok, nem messze van egy építkezés, ahol mindig utánam kiabálnak a srácok, hiába mondtam már nekik többször, hogy valójában nem így hívnak" - mesélte a kiszállás után.

Száraz Dénes

Egy ország imádta Tamás atya szerepében, kellett is öt év, míg újra sorozatba hívták játszani, most az Ízig vérigben láthatják a nézők. "Tartott egy ideig a hatása. 2014-ben fejeztem be, egyedi karakter volt a sorozaton belül. Beletettem apait-anyait. El kellett telnie jó időnek, hogy hívjanak másik sorozatba is" - mondta a napokban a Borsnak.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A nézők annyira kedvelték a szerepben, hogy az első távozása után szó szerint követelték vissza. "Lement az epizód, amelyben Tamás atyába belecsapott a villám, és az Aktív-ban már másnap én voltam a szavazás tárgya - 97 százalék arra voksolt, hogy hozzák vissza a karakteremet, csak 3 százalék volt, aki nem akarta. Már ezen nagyon megdöbbentem, de nem gondoltam volna, hogy ilyen méreteket ölt a dolog. Persze nagyon örülök ennek, kifejezetten jól esik, és valószínűleg az ismertségemnek és az ázsiómnak is jót tesz" - mesélte 2012-ben az Origónak.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!