Visszatér ma a Gyilkos elmék, folytatódik az Időutazók, az Idővonal

Gyilkos elmék
Vágólapra másolva!
Tizennegyedik évadával folytatódik a Gyilkos elmék, lezárul az Időutazók, valamint érkezik az Idővonal második évada. 
Vágólapra másolva!

Aki szereti a televíziós krimisorozatokat, az jól ismeri Dr. Spencer Reid-et (Matthew Gray Gubler) és társait, akik az FBI egyik legtitokzatosabb részlegének, az első sorban sorozatgyilkosokkal foglalkozó profilozóknak a tagjai. A különleges emberismerő és nyomozó képességgel megáldott csapat tagjainak feladata nem kevesebb, mint megállítani az Egyesült Államok legrettegettebb bűnözőit.

A tizenharmadik évad végére is felgyorsultak az események: Reidet és Penelope Garciát (Kirsten Vangsness) túszul ejtik, így társaiknak még komolyabb feladattal kell szembenézniük, mint eddig valaha. Úgy kell folytatniuk a kegyetlen Benjamin David Merva (Michael Hogan) utáni hajszát, hogy közben mindent megtegyenek annak érdekében is, hogy kiszabadítsák barátaikat a bandavezér fogságából. A Gyilkos elmék 14. évada április 27-től minden szombaton 21:55-kor látható az AXN-en.

Gyilkos elmék

Az Időutazók (Timeless) sci-fi sorozatban egy kis csapat, egy tudós, Rufus Carlin (Malcolm Barrett), egy katona, Wyatt Logan (Matt Lanter) és egy történelem professzor, Lucy Preston (Abigail Spencer) próbál megállítani egy veszélyes bűnözőt térben és időben utazva. Ellenfelük, Garcia Flynn (Goran Višnjić) ugyanis megkaparint egy időképet, melynek segítségével saját érdekei szerint alakítja a történelmet, ez pedig végzetes katasztrófával fenyegeti az egész emberiséget. Az Időutazók utolsó két epizódja április 28-án vasárnap 13:35-kor és 14:35-kor látható az AXN-en.

Timeless, Időutazók Forrás: NBC

Még ebben a hónapban érkezik az Idővonal (Travelers) második évada a VIASAT6-on! Ebben a történetben különleges módon lépnek át egy másik korba a hősök, hiszen csak a tudatuk repül vissza a jövőből a huszonegyedik századba, a jelenkori emberekbe. A második évadban Grant MacLaren (Eric McCormack) és csapata az FBI fogságába kerül, ahonnan muszáj kiszabadulniuk ahhoz, hogy folytathassák missziójukat. Egy új, rejtélyes utazó is megjelenik, aki olyan titkot ismer, ami végzetes lehet hőseink küldetésére nézve. Az Idővonal második évadának premierje április 30-án kedden 23:00-tól látható a Viasat3-on.