53 kilót fogyott Tóth Vera, de a mai napig pszichológushoz jár

Tóth Vera - Instagram
Vágólapra másolva!
Bár 53 kilót fogyott, mégsem lépett a teljes önelfogadás útjára Tóth Vera, máig nincs minden rendben az önértékelésével.
Vágólapra másolva!

A gyomorműtét, az életmódváltás meghozta az eredményt, új külsejében sokkal jobban érzi magát, de a mai napig nem tudja teljesen elfogadni magát Tóth Vera. Közösségi oldalain gyakran fotózza alakját, de mint mondta, nem önmagáért teszi, a sorstársainak szeretne így segíteni.

Túlsúlya éveken át szorongóvá tette, pánikrohamai voltak, elégedetlen volt az életével, és a mai napig pszichológushoz jár.

Forrás: Tóth Vera - Instagram

"A túlsúly okoz néhány kellemetlen pillanatot húsz fok felett, ami a színpadon hatvan lesz a lámpáktól. A harmadik szám után elkezdesz iszonyatosan izzadni, és elveszted a méltóságodat. Azért szerettem azokat a koncerteket, amikor szünet van, mert át tudtam öltözni. Most, hogy visszaállt a lelki békém, már az izzadás sem olyan intenzív.

ez lehet pánikbetegség, -roham, autoimmun-, esetleg rákos betegség, nekem például fájni kezdett a torkom. Előfordult, hogy nem tudtam énekelni, nem jött ki hang a torkomon másfél hónapig, és nem értettem, mi bajom van. Azt mondta az orvos: hidd el, nincs semmi baja a hangszálaidnak" - idézte a Bors az énekesnőt.