Palik László elmesélte, hogy jöttek össze Marsi Anikóval

Palik László
Vágólapra másolva!
Palik László és Marsi Anikó 15 éve találkoztak először, az Exatlon műsorvezetője mindenre pontosan emlékszik.
Vágólapra másolva!

Palik László hosszú évekig a nyilvánosságtól visszavonultan élt, de az Exatlon miatt visszatért. A Joshi, a legjobb barát című műsorban a dominikai élménybeszámoló mellett elmesélte azt is, hogyan találkozott először Marsi Anikóval. "Hívtak egy tévéműsorba vendégnek, ez az Ország KRESZ-tesztje volt. Akkoriban javában autóversenyeztem, gondolták, biztos jópofa lesz, ha én vagyok az egyik vendég" - mesélte.

Beült a próbára, ahol felvette az unott próbaarcát, mire Marsi Anikó megszólította a műsorvezetői pulpitusról: Laci, nagyon unod?

"Az futott át rajtam: elnézést, kisasszony, nem látja, ez a próbaarcom, direkt fölvettem. Hangosan azonban csak annyit mondtam, hogy igen. Ezzel elkezdődött egy párbeszéd, és ez az adok-kapok, egymás osztása az élőműsorban is folytatódott. Reklámszünetekben kimentünk a stúdió elé, és ott is folytattuk. Egyszer csak meguntam, és mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent."

Erre Marsi Anikó automatikusan azt válaszolta, hogy ne viccelj, neked van feleséged. A műsor szerkesztője ekkor közéjük ugrott, és annyit kiáltott, hogy nem, nincs neki. Ettől a műsorvezető egy pillanatra lefagyott, elpirult, majd lányos zavarában ott is hagyta őket.

"Utána annyi történt, hogy amikor legközelebb bement a tévébe, akkor a portán meglátott egy komolyabb méretű rózsacsokrot" - folytatta a történetet a Borsnak az Exatlon műsorvezetője. "Oda is szólt a portásnak, hogy de szerencsés napja lesz ma valakinek. Mire a portás azt válaszolta: igen, Anikó, magának. Ancsi meglepődött, hogy nocsak, nocsak, mit is jelent ez valójában. A csokorban benne volt a névjegykártyám, amin annyi állt, hogy: Telefonálni ér?"