Élő adásban törte el a nyakát egy komikus

2019.05.06. 20:39

Chris Kattan komikus azt állítja, hogy egyszer eltörte a nyakát a Saturday Night Live élő felvételén, a kollégái azonban nem emlékeznek az esetre.

A semmi közepén (vagy Anyám borogass) című sorozatban is látott Chris Kattan új könyvében, a Baby Don't Hurt Me: Stories and Scars from Saturday Night Live-ban a Saturday Night Live-ról sztorizgat, itt ír arról is, hogy 2001-ben az egyik adásban eltörte a nyakát.

Chris KattanForrás: AFP/2018 Getty Images/John Sciulli

Az egyik szkeccsben egy rozoga székről kellett leesnie, ez azonban olyan rosszul sikerült, hogy a fejét keményen beverte a színpadba. A nyaka eltört, a sérülésnek pedig hosszan tartó hatásai lettek, a színész például a mai napig nem tudja teljesen kinyitni az egyik tenyerét.

Kattan azt írja, a Saturday Night Live mögött álló NBC csak az első két műtétet fizette neki, az addig a családjának tartott stáb magára hagyta – de hogy ebből mennyi az igazság, azt csak az érintettek tudják, a Variety ugyanis nem talált senkit a Saturday Night Live-nál, aki egyáltalán emlékezne Kattan balesetére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK