Kórházban van a Szomszédok rendezője, Horváth Ádám

Horváth Ádám FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré művész rendező SZEMÉLY tévérendező Budapest, 2014. március 5.
Horváth Ádám rendező a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúd
Budapest, 2014. március 5. Horváth Ádám rendező a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A Szomszédok egykori rendezője, Horváth Ádám, hosszú ideje komoly egészségügyi problémákkal küzd, most ő maga mesélt arról, hogy kórházban ápolják.
Vágólapra másolva!

A Bors közelgő születésnapja kapcsán kereste meg, de mint kiderült, a rendező kórházban van, nincs jó állapotban.

"Rosszkor keresnek, beteg vagyok, esetleg a jövő héten próbáljanak hívni. Nem vagyok jobban, rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt" - mondta. Azt nem árulta el, hogy mi a probléma, de ősszel még nagyon pozitívan beszélt az évek múlásáról.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Tudomásul veszem, hogy az idő rohamosan múlik, de nem foglalkoztat különösebben az elmúlás. Minden kornak megvan a maga szépsége, így én is próbálom azokat meglátni, megélni, megtapasztalni. Most épp az utóbbi van napirenden" - mesélte korábban.