Sztárok, akik hónapokig titkolták a terhességüket

Alexis Bledel, Kylie Jenner, Kollányi Zsuzsi, Sarka Kata, Sztárok, akik hónapokig titkolták a terhességüket
Vágólapra másolva!
A napokban óriási meglepetést okozott Sarka Kata azzal, hogy anyák napján elárulta, idén már három gyerekkel ünnepel, ugyanis megszületett új kapcsolatából az első kisbabája. Nem ő az egyetlen a sztárvilágból, aki titokban tartotta terhességét, igaz, hazai példát rajta kívül nem nagyon találunk. Külföldön azonban nagy divat a titkolózás, sokszor csak a baba érkezése után jelentik be a sztáranyukák, hogy új taggal bővült a család.
Vágólapra másolva!

Sarka Kata

Sarka Kata anyák napján árulta el, hogy megszületett a harmadik gyereke, a terhessége alatt egyszer sem beszélt a kicsi érkezéséről. Egyelőre nem tudni, hogy mikor született a baba, és a nemét, nevét sem árulta el. Az elmúlt hónapokban is rendszeresen posztolt a közösségi oldalán, de rejtegette a növekvő hasát: vagy a kezével takarta, vagy bő ruhákban pózolt.

"Nem titkoltam, csak nem beszéltem róla, ahogy ezután sem fogok. Nyugodt, kiegyensúlyozott terhességet akartam, és harmonikus gyerekkort szeretnénk neki a nyilvánosság teljes kizárásával" - árulta el egy kommentelő kérdésére.

Kollányi Zsuzsi

Az énekesnőről lehetett tudni, hogy babát vár, többször nyilatkozott is a terhességéről, de azt csak utólag árulta el, hogy ikreknek adott életet. Kezdetben csak egy babáról beszélt, majd tavaly októberben kiderült, hogy veszélyeztetett terhes volt, és augusztusban két kisfia született.

"Először Bálint érkezett 1900 grammal, majd két perc múlva követte Bence. Ő sajnos már pici súllyal 1140 grammal jött a világra. Ráadásul köldöksérve volt, úgyhogy szinte csak megfoghattam a kis lábát, aztán már vették is el tőlem. Azonnal átszállították egy másik kórházba, ahol műtét várt rá. Nemcsak Bencét vették el azonban, Bálint is rögtön inkubátorba került" - árulta el később.

Komonyi Zsuzsi

A magyar közönség a Dáridóban ismerte meg az énekesnőt, aki korábban első udvarhölgy lett a Miss World Hungary 1999-es versenyén. Gyermeke érkezéséről csak utólag mesélt, de korábban gyakran nyilatkozott arról, hogy vágyik az anyaságra.

"Gyönyörű volt a terhességem, noha aggódósan indult. Veszélyeztetett terhesként pihenésre voltam kényszerítve, és egyszer kórházba is kerültem egy fertőzés miatt. De aztán megerősödtünk, és a várandósság minden pillanata maga volt a csoda, ilyet kívánok minden nőnek! Még jógázni is járhattam. A szülésre is örömmel emlékszem vissza, természetes úton, három óra alatt bújt ki a kisfiam, Kolos" - mesélte a kicsi érkezése után.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!