Egy kínzó kérdésre még a végén sem kapunk választ az Agymenőkben

Kaley Cuoco az Agymenőkben
Penny, Kaley Cuoco
Vágólapra másolva!
Mindjárt itt van az Agymenők fináléja, az alkotó, Chuck Lorre mesélt a befejezésről.
Vágólapra másolva!

Május 16-án kerül képernyőre az Agymenők legutolsó része, tizenkét évad után véget ér a hihetetlenül népszerű vígjátéksorozat.

De milyen lesz a finálé? Az alkotó, Chuck Lorre a The Hollywood Reporternek adott friss interjút, amelyben elismerte, hogy sokáig fogalma sem volt, hogyan fejezze be a szériát – végül Steve Holland showrunner segített neki egy „csodálatos” ötlettel.

Agymenők: mindjárt vége Forrás: CBS

„Steve javasolta, hogy ne adjunk határozott lezárást – ahol mindenki összepakolja a cókmókját, és megy különféle irányokba –, hanem inkább érzelmesen vessünk véget a történetnek” – mondta Lorre, vagyis ne számítsunk nagy meglepetésre, vegyük inkább úgy, mintha a szereplők élete a megszokott mederben folyna tovább, csak épp kamerák nélkül.

Penny, Kaley Cuoco Forrás: CBS

Egy biztos, lesz legalább egy kínzó kérdés, amely régóta gyötörheti a rajongókat, de a fináléban sem fognak választ kapni rá: mi a vezetékneve Pennynek? „Maradjunk annyiban, hogy Hofstadter” – mondta a Pennyt alakító Kaley Cuoco a TV Line-nak, a karaktere férjének, Leonardnek a nevére utalva.