Már tudjuk, mit nézünk ősztől a tévében

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Film Industry Vanity Fair Oscar Party Oscar Party Vanity Fair
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24: Cobie Smulders attends the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. Dia Dipasupil/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban épp véget ért az upfronts, az időszak, amikor a tévécsatornák összeállítják a következő évad műsorkínálatát, többek között megrendelik az új sorozatokat. A 2019-2020-as szezonban érkező drámai szériák közül ajánlunk most egy tucatot az öt országos amerikai csatorna – az ABC, a CBS, a Fox, az NBC és a CW – terméséből: jön a Beverly Hills 90210 és A csontember új verziója, visszatérnek a képernyőre a Szex és New York, az Így jártam anyátokkal, a The Walking Dead sztárjai, miközben 50 Cent is jelentkezik egy projekttel. A végén szavazzon, hogy melyik produkciót várja a legjobban!
Vágólapra másolva!

For Life

A Power után új sorozaton dolgozik a rapper Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

50 Cent projektje egy elítéltről (Nicholas Pinnock) szól, aki a börtönben jogásznak tanul, és kvázi ügyvédként próbálja segíteni a rabtársait, elérni azok felmentését. Közben persze ő maga is ki szeretne szabadulni, hisz ártatlanul ítélték el: életfogytiglanit kapott egy olyan bűntény miatt, amit nem is ő követett el. A neves rapper mellett Az utolsó remény író-producere, Hank Steinberg a másik készítő.

Evil

A férjem védelmében négyszeres Emmy-jelölt alkotópárosa, a házaspárként együtt dolgozó Robert és Michelle King ezúttal a tudomány és a vallás harcáról forgat. A történet középpontjában egy szkeptikus pszichológusnő és egy leendő pap áll, akik egy harmadik társukkal együtt nyomoznak állítólagos csodák, démoni megszállások és más természetfeletti jelenségek ügyében. A Westworld-ben látott Katja Herbers és a Luke Cage címszereplője, Mike Colter is benne lesz.

Tommy

Sorozat egy magas rangú rendőrtisztről, aki a Los Angeles-i rendőrség első női főnöke lesz, keresetlen őszinteséggel és kemény kézzel próbálja meg irányítani a hatalmas szervezetet. Nagyon talán nem lövünk mellé, ha azt mondjuk, hogy a szerep ideális lesz Edie Falco – a Maffiózók Carmela Sopranója, a Jackie nővér címszereplője – számára, a készítő, a kétszeres Oscar-jelölt Paul Attanasio bizonyára jól választott.

Next

A 24 egyik alkotója, Manny Coto állt elő egy technikai és morális kérdéseket feszegető thrillerrel, amelynek központi témája a mesterséges intelligencia. A főhős egy technológiai cég korábbi vezetője (John Slattery), aki csatlakozik a nemzetbiztonsági ügynökség kibervédelemmel foglalkozó osztályához, hogy segítsen megállítani egy tanulni képes, önmagát fejlesztő mesterséges intelligenciát.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!