Zimány Linda elmondta, hogy tényleg együtt van-e Guzmics Richárddal

Zimány Linda, Monte-Carlo, bikini
Vágólapra másolva!
Zimány Lindát egy budapesti szálloda előtt kapták le, ahogy éppen Guzmics Richárdtól búcsúzott: a modell tisztázta, milyen kapcsolat fűzi a focistához.
Vágólapra másolva!

Zimány Lindát a napokban kapták lencsevégre a Gresham-palota előtt, ahogy éppen Guzmics Richárdtól búcsúzott. Ez indította el a pletykákat arról, hogy milyen kapcsolat fűzheti a modellt a focistához.

"A cikkekben említett hotel mellett lévő étteremben voltam, nem is a hotelben, ahogy állították. Ilyenkor mindig a szálloda előtt álló fiúknak adom oda az autóm, akik leviszik a parkolóba, ha kell, le is mossák, amíg eszik a vendég. Ez egy bárki számára igénybe vehető szolgáltatás, És ezzel a lehetőséggel élt Ricsi is, aki más ügyben járt arra. De egyszerre értünk a hotel elé. Amíg az autónkra vártunk, addig három percet, ha beszéltünk, s a végén puszit adtunk egymásnak"- mondta a Borsnak Zimány Linda.

Forrás: instagram.com/lindazimany

Hozzátette, évek óta ismeri a focistát, mert egy baráti társaságba jártak.

"Ha egy civil nő ad egy baráti puszit egy ismerősének, arról senki nem gondolja, hogy bármi köze lenne a férfihoz. De egy ismert embert azonnal összehoznak azzal, akit megpuszil. Ez nonszensz. De egyébként is, 33 éves, két éve szingli nő vagyok, akár ismerkedhetnék is. De így nehéz lesz. Már előre félek a nyártól, a fesztiválszezontól. Bármelyik ismert sportolóval, színésszel, zenésszel beszélgetni fogok, akkor mindennap megírják majd, hogy vele járok?"