Mi pótolhatja az Agymenőket? Készülő komédiák

Pilot EPISODIC "Pilot" -- When an outrageously wealthy trust fund baby is cut off by his father, he and his wife move into her estranged sister\'s Reseda home, forcing the two siblings to reconnect, on BROKE on CBS. Pictured: Pauley Perrette as Jackie, Ja
"Pilot" -- When an outrageously wealthy trust fund baby is cut off by his father, he and his wife move into her estranged sister\'s Reseda home, forcing the two siblings to reconnect, on BROKE on CBS. Pictured: Pauley Perrette as Jackie, Jaime Camil as Javier, Natasha Leggero as Elizabeth. Photo: Sonja Flemming/CBS A?¬A?©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban épp véget ért az upfronts, az időszak, amikor a tévécsatornák összeállítják a következő évad műsorkínálatát, többek között megrendelik az új sorozatokat. A 2019-2020-as szezonban érkező drámai szériák közül már korábban ajánlottunk egy tucatot, most a közelgő vígjátéksorozatokból válogattunk: visszatérnek a Mike és Molly, az NCIS és az Amerikai pite sztárjai, jön a Feketék fehéren előzménysorozata, illetve új projektek érkeznek A Goldberg család és a Bob burgerfalodája alkotóitól is. A végén szavazzon, hogy melyik produkciót várja a legjobban!
Vágólapra másolva!

Bob Hearts Abishola

Az Agymenők és a Két pasi – meg egy kicsi mögött álló Chuck Lorre új vállalkozása, amelyben újra egy korábbi sorozata, a Mike és Molly férfi főszereplőjével, Billy Gardell-lel dolgozik együtt. A színész ezúttal is egy túlsúlyos férfit játszik, aki egy szívroham után beleszeret nigériai ápolónőjébe (Folake Olowofoyeku), a köztük lévő különbségek pedig számos humoros jelenethez vezetnek.

Carol's Second Act

A Szeretünk, Raymond! és A semmi közepén színésznője, Patricia Heaton újabb vígjátéksorozatba vág bele, egy kétgyermekes anyukát játszik, aki abbahagyja a tanítást, és elhatározza, hogy orvosként folytatja a pályafutását. A projekthez Kyle MacLachlan is csatlakozott, az összeszokott alkotópáros pedig Emily Halpern és Sarah Haskins, akik korábban olyan szériákon dolgoztak együtt, mint a Trophy Wife, a Feketék fehéren és a The Mayor.

The Unicorn

A történet egy özvegy férfiról szól, aki a felesége elvesztése után rájön, hogy egyedül képtelen felnevelni két kislányát, a randizás világától azonban még jobban fél – pedig igen kapóssá vált a helyi asszonyok körében. A főszereplő Walton Goggins (A törvény embere, Kib*zgatóhelyettesek), az alkotók Bill Martin és Mike Schiff, akik legutóbb a Fam-en dolgoztak együtt, de annak idején ők készítették például az Űrbalekok-at is.

Duncanville

Amy Poehler Forrás: AFP/Jason Merritt

A Fox már korábban, a pilot bekérése nélkül megrendelt egy egész évadot a Duncanville-ből, így még idén biztosan láthatjuk az első részeket. Egy rajzfilmsorozatról van szó, amelynek főszereplője a 15 éves Duncan és családja, köztük az anyuka, aki folyton próbálja megóvni a gyerekét attól, hogy tönkretegye az életét. Az eredetiben olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat a szereplőknek, mint Amy Poehler, Rashida Jones vagy Wiz Khalifa.

Zoey's Extraordinary Playlist

Jane Levy Forrás: AFP/2013 Getty Images/Michael Kovac

A Kertvárosba száműzve és a Castle Rock után ismét sorozatban láthatjuk Jane Levyt, ezúttal egy újító szándékú zenés dramedy főszerepét bízta rá a Gossip Girl – A pletykafészek egyik alkotója, Austin Winsberg. A színésznő itt egy okos, magának való lányt játszik, aki egyszer csak különös képességre tesz szert: dalként hallja az emberek legbensőbb gondolatait.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk még öt új sorozatot!