Mi pótolhatja az Agymenőket? Készülő komédiák

2019.05.24. 06:57

Az Egyesült Államokban épp véget ért az upfronts, az időszak, amikor a tévécsatornák összeállítják a következő évad műsorkínálatát, többek között megrendelik az új sorozatokat. A 2019-2020-as szezonban érkező drámai szériák közül már korábban ajánlottunk egy tucatot, most a közelgő vígjátéksorozatokból válogattunk: visszatérnek a Mike és Molly, az NCIS és az Amerikai pite sztárjai, jön a Feketék fehéren előzménysorozata, illetve új projektek érkeznek A Goldberg család és a Bob burgerfalodája alkotóitól is. A végén szavazzon, hogy melyik produkciót várja a legjobban!

Bob Hearts Abishola

Az Agymenők és a Két pasi – meg egy kicsi mögött álló Chuck Lorre új vállalkozása, amelyben újra egy korábbi sorozata, a Mike és Molly férfi főszereplőjével, Billy Gardell-lel dolgozik együtt. A színész ezúttal is egy túlsúlyos férfit játszik, aki egy szívroham után beleszeret nigériai ápolónőjébe (Folake Olowofoyeku), a köztük lévő különbségek pedig számos humoros jelenethez vezetnek.

Carol's Second Act

A Szeretünk, Raymond! és A semmi közepén színésznője, Patricia Heaton újabb vígjátéksorozatba vág bele, egy kétgyermekes anyukát játszik, aki abbahagyja a tanítást, és elhatározza, hogy orvosként folytatja a pályafutását. A projekthez Kyle MacLachlan is csatlakozott, az összeszokott alkotópáros pedig Emily Halpern és Sarah Haskins, akik korábban olyan szériákon dolgoztak együtt, mint a Trophy Wife, a Feketék fehéren és a The Mayor.

The Unicorn

A történet egy özvegy férfiról szól, aki a felesége elvesztése után rájön, hogy egyedül képtelen felnevelni két kislányát, a randizás világától azonban még jobban fél – pedig igen kapóssá vált a helyi asszonyok körében. A főszereplő Walton Goggins (A törvény embere, Kib*zgatóhelyettesek), az alkotók Bill Martin és Mike Schiff, akik legutóbb a Fam-en dolgoztak együtt, de annak idején ők készítették például az Űrbalekok-at is.

Duncanville

Amy PoehlerForrás: AFP/Jason Merritt

A Fox már korábban, a pilot bekérése nélkül megrendelt egy egész évadot a Duncanville-ből, így még idén biztosan láthatjuk az első részeket. Egy rajzfilmsorozatról van szó, amelynek főszereplője a 15 éves Duncan és családja, köztük az anyuka, aki folyton próbálja megóvni a gyerekét attól, hogy tönkretegye az életét. Az eredetiben olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat a szereplőknek, mint Amy Poehler, Rashida Jones vagy Wiz Khalifa.

Zoey's Extraordinary Playlist

Jane LevyForrás: AFP/2013 Getty Images/Michael Kovac

A Kertvárosba száműzve és a Castle Rock után ismét sorozatban láthatjuk Jane Levyt, ezúttal egy újító szándékú zenés dramedy főszerepét bízta rá a Gossip Girl – A pletykafészek egyik alkotója, Austin Winsberg. A színésznő itt egy okos, magának való lányt játszik, aki egyszer csak különös képességre tesz szert: dalként hallja az emberek legbensőbb gondolatait.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk még öt új sorozatot!

Előző
  • 1
  • 2
Következő