Magyar sztárok, akik titokban házasodtak

Magyar sztárok, akik titokban házasodtak
curtis, berki krisztián, kulcsár edina, rúzsa magdi
Vágólapra másolva!
Múlt hétvégén titokban vette el feleségül párját Curtis, az esküvő után mindketten egy-egy bejegyzésben tudatták, hogy összeházasodtak. Hozzájuk hasonlóan, korábban is voltak olyan magyar párok, akik kerülték a nagy rivaldafényt, és szűk körben, felhajtás nélkül mondták ki az igent. Titokban házasodott össze tavaly Csuti és Kulcsár Edina, csak utólag mesélt az esküvőről Berki Krisztián és felesége, de így fogadott örök hűséget Polyák Lilla és Gömöri András Máté, Kasza Tibi és Darai Andrea, és Rúzsa Magdi is.
Vágólapra másolva!

Curtis

Curtis és párja, Kriszti, a közösségi oldalaikon osztották meg nemrég, hogy hivatalosan is férj és feleség lettek. Míg magánéletükről sok mindent elárulnak posztjaikban a követőknek, ezt teljes titokban tartották, csak az esküvő után posztoltak egy-egy képet és vallomást az Instagramon.

„Te vagy az a Nő, aki mindig haza vár, Te vagy az a Nő, ki mindenben mellettem van, Te vagy az a Nő, kit mindennél és mindenkinél jobban szeretek, és Te vagy az, kit senki nem válthat fel... soha senki! Egyszóval TE VAGY A NŐ az életemben. Ez örökké a miénk, amíg élünk és még azután is...” – írta oldalán a rapper az esküvőn készült fotóhoz, és párja is megosztotta a gondolatait a követőivel.

Kulcsár Edina és Csuti

A páros először közös gyerekük érkezését jelentette be, majd nem sokkal a kisfiú születése előtt titokban hűséget fogadtak egymásnak.

„Egy hirtelen ötletből indult ki az egész, egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta. Eredetileg ki kell várni a kötelező harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de mivel babát várok, csak be kellett mutatni a várandóssági kiskönyvemet, és már nem volt előttünk akadály” – árulta el a modell utólag.

Forrás: Kulcsár Edina / Instagram

Párjával azt találták ki, hogy kétszer kelnek egybe, az önkormányzati esküvő megvolt Medox érkezése előtt, és lesz majd egy nagyobb templomi esküvő is lagzival, ahova minden barátot meghívnak.

Lapozzon, nézze meg a többi titkos esküvőt is!