Tiszteletlenek a követelőző Trónok harca-rajongók

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Ezt nem mi állítjuk, hanem maga Sansa Stark, azaz Sophie Turner.
Vágólapra másolva!

Tiszteletlenek a követelőző, morgolódó Trónok harca-rajongók a színésznő szerint: arra a körülbelül 1 millió 400 ezer emberre gondolt, akik a change.org oldalon aláírták a petíciót, miszerint az HBO felejtse el a sorozat nyolcadik évadját, és készítsen egy teljesen újat, kompetens munkaerőkkel.

A színésznő elég idegesen reagált erre a hírre, mert szerinte mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy merre menjen a történet, mi legyen a kedvenc sorozatának a vége, és amikor nem úgy alakulnak a dolgok, akkor mérgelődnek, lázadoznak. Szerinte az ilyesfajta petíciók tiszteletlenek, és megbántják a stábot, az írókat, a sorozatkészítőket, akik közel 11 éven át dolgoztak a sorozaton. Sansa még azt is megjegyzi, hogy ötvenvalahány éjjeli forgatás volt az utolsó évadhoz, mindenki keményen odatette magát, úgyhogy több tiszteletet kér.

Sansa nem örül Forrás: HBO

Minimum 60 millió dollárt költött az HBO az utolsó hat részre, így mondani sem kell, tökéletesen értelmetlen egy ilyen petíció. Persze attól még lehet ilyesmire pazarolni az időt, csak épp kevesebb a realitása a nyolcadik évad újraforgatásának, mint annak, hogy Hujber Ferenc lesz a Háromszemű Holló, egyszerre feleségül veszi Cerseit és Daeneryst, és boldogan uralkodnak Westeroson.

Az utolsó rész okozta felháborodásról itt írtunk, itt olvashat a szereplők jövőbeli terveiről, itt megnézheti, milyen csúnya baki maradt a legvégére. A színészek képes-érzelmes búcsúit itt mutatjuk meg, és a parádés nézettségről is vannak friss adataink.

Alább szavazhat, ha épp van kedve:

Szavazzon!

Jó volt a Trónok harca utolsó évadja?