Boros Lajos: Operációk terén kicsit fogytán a türelmem

Boros Lajos
Vágólapra másolva!
Boros Lajos egyre jobban érzi magát, folyamatosan erősödik, és minden hétfő reggel saját rádióműsort vezet.
Vágólapra másolva!

A rádiós hétfő reggelente vezet egy egyórás műsort a Bézsen, örül, hogy újra egy rádiós csapat tagja lehet. "Mindig visszaalszom kicsit, hétfőn nyolckor például Vali, a feleségem szólt: Fiacskám, nem kellene a stúdióba indulni?! Elszoktam az ilyen kötelmektől, így aztán vágtázok, nehogy késsek. Újra előjöttek a régi jó érzések, amikor évtizedekig ezt tettem mindennap" - mesélte a Blikknek.

Forrás: TV2

"Az edzőm velem együtt csodálkozik, hogy az egyórás akrobatika után van erőm elvonszolni magam az ágyig. Utána mindig fáj valamim, és azt hiszem, hogy ebbe már tényleg belehalok, viszont érzem, hogy a semmi helyén izomcsoportok keletkeznek a testemen. Ez azonban még kevés, öt-hat kilót kellene híznia egy kisebb, nem a szívét érintő operáció miatt" - árulta el.

"Az elmúlt hónapban négy kilót felszedtem, de sajnos egy tápszer miatt le is fogytam. Most azon küszködöm, hogy elérjem a versenysúlyomat, mert addig elhalasztják az újabb műtétemet, mivel túl sovány vagyok. Operációk terén kicsit fogytán a türelmem" - tette hozzá.