Meg akart halni a sztár, miután halálra gázolt egy kilencéves fiút

25th Annual GLAAD Media Awards - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA California Beverly Hills ARRIVAL Red Carpet Event Rebecca Gayheart Arts Culture and Entertainment Celebrities Annual GLAAD Media Awards The Beverly Hilton Hotel ACTRESS
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 12: Actress Rebecca Gayheart arrives at the 25th Annual GLAAD Media Awards at The Beverly Hilton Hotel on April 12, 2014 in Beverly Hills, California. Valerie Macon/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Rebecca Gayheart 2001-es balesetéről mesélt, akkor történt, hogy halálra gázolt egy kilencéves kisfiút.
Vágólapra másolva!

A Beverly Hills 90210-ben látott Rebecca Gayheart a The Only One In The Room című podcast adásban idézte fel 2001-es balesetét, amikor elütött egy kilencéves gyereket, aki másnap belehalt a sérüléseibe.

Rebecca Gayheart Forrás: AFP/2014 Getty Images/Valerie Macon

A színésznő próbaidőt kapott, egy évre elvették a jogosítványát, és 10 ezer dollárt fizetett a fiú családjának, de így is mardosta a lelkiismeret: "Egyszerűen nem akartam élni a baleset után. Így csapódott le az egész, nem tudtam kezelni a helyzetet. Szóval gyakorlatilag egy évet azzal töltöttem, hogy próbáltam megölni magam, az önpusztítás minden formáját gyakoroltam" – mondta.

Arról is beszélt, hogy a mai napig fájdalmas neki, ha szóba kerül a baleset, utána folyton azon gondolkodott, hogy miért történt az egész, mi volt az oka, és hogy másként történt volna-e, ha például megáll előtte egy benzinkútnál.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!