Van egy titokzatos kapcsolat a Dexter, a Trónok harca és a House of Cards között

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Mindhárom vége kiábrándító volt sok sorozatnéző szerint.
Vágólapra másolva!

A Game of Thrones, a Trónok harca véget ért, és erről az az internetező is értesülhetett, aki nem akart, mert tele volt értékelésekkel, posztokkal, mémekkel, fotókkal, nyilatkozatokkal a világháló. 73 rész, 8 évad készült, imádták a nézők, bár az utóbbi két évad rengeteg negatív kritikát kapott. A finálét csúnyán lehúzták a hívek, 9,5-ről, ahol a komplett sorozat áll az IMDb-n, 4,9-re zuhant a zárórész.

Trónok harca: búcsú a fegyverektől Forrás: HBO

Mint az alábbi képen is látszik, a modernkori tévétörténelemben ilyen csúnya esést csak a House of Cards tudott produkálni, de ahhoz is az kellett, hogy Kevin Spacey kínos ügyekbe keveredjen, és kirúgják őt abból a sorozatból, amelynek épp ő volt a főszereplője.

Forrás: www.statista.com/chart

Ugyancsak utálták a neten is szavazó tévézők az Így jártam anyátokkal végét, érthető okokból, és a Dexter is remekül tartotta magát, míg jött a nyomorúságos befejezés.

---------------------

Az utolsó rész okozta felháborodásról itt írtunk, itt olvashat a szereplők jövőbeli terveiről, itt megnézheti, milyen csúnya baki maradt a legvégére. A színészek képes-érzelmes búcsúit itt mutatjuk meg, és a parádés nézettségről is vannak friss adataink.

Sansa Stark beszólt a mérges rajongóknak, akik ettől még idegesebbek lettek, és az író, R. R. Martin is elmondta, hogy mennyiben lesznek mások a regények, mint a sorozat - erről itt olvashat.

Alább szavazhat, ha épp van kedve:

Szavazzon!

Jó volt a Trónok harca utolsó évadja?