Új otthont keresnek Thaiföldön Németh Kristófék

2019.05.23. 19:29

Németh Kristófék el szeretnének kezdeni feleségével egy második életet Délkelet-Ázsiában, megtartva székhelyüket Magyarországon is.

Mivel a színészt a családja és a munkája is Magyarországhoz köti, nem tenné át a székhelyét Thailföldre, de második otthonként szívesen tekint rá. Régi vágya volt, hogy eljusson Ázsiába, majd mikor először ott lehetett, teljesen elvarázsolta a helyszín, a mentalitás, az élet. Feleségével annyira megszerették Thailföldet, hogy idén már kétszer jártak ott.

"Legutóbb több mint egy hónapig voltunk ott, és felmerült, hogy vennénk is egy ingatlant. Bár fillérekből lehet kint megélni, és ingatlant bérelni is, de azt láttuk, hogy 10-15 milliós nagyságrendben, ha az ember ennyi pénzt össze tud gyűjteni, akkor azzal az ingatlanpiacon Thaiföldön el lehet indulni" - mesélte Németh Kristóf a FEM3-on.

Hozzátette, hogy szeretnének Phuket szigetén lakást vásárolni, amit kiadnának az év azon részében, amikor itthon vannak Magyarországon. A későbbiekben is szeretnének sok időt Thaiföldön tölteni, akár hosszabb ideig ott élni.

TOVÁBBI CIKKEK