Verekedett Pumped Gabo, kórházba került

2019.05.27. 11:29

Pumped Gabo újabb félmeztelen fotóval jelentkezett az Instagramján, ezúttal azonban csalódottságát és szomorúságát osztotta meg a követőivel vállsérülése miatt.

Pumped Gabo hosszasan kesergett az oldalán, posztjából kiderül, hogy minden nyári tervének annyi, edzés nélkül pedig szinte élvezhetetlen az élete.

"Biztos hallottátok már, hogy a legdrágább kincsünk az idő. Ezt még fiatalabb koromban nem értettem, de ma már igen. Egy rommá gyúrt 23 éves Pumped Gabo nyári napjai pénzben nem mérhetőek, ugyanis senki nem tudná megfizetni. Imádok edzeni, ez az életem, erről szólnak a mindennapjaim. Olyan boldog voltam minden nap, hálás az egyszerű dolgokért is. Rengeteg tervem volt a nyárra, aminek most annyi" - kezdte a bejegyzést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

"Nem fogom nézni, ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák. Semmi bajom, csak a vállam ugrott ki. Inkább tört volna be az orrom, vagy a fejem. De a vállam mindenhez kell. Egy kézzel nem lehet edzeni, vezetni, enni, főzni, öltözködni, mosakodni, tisztálkodni, semmit. Pont nyáron. Semmi szórakozás, semmi programozás, semmi buli. Az otthonom, Balaton Sound off. Az a mérhetetlen jókedv, ami bennem volt, most nyomtalanul elmúlt" - panaszkodott.

Három hétig lesz bekötve a keze, aztán gyógytornára kell járnia. "Bízom a gyors felépülésemben, hogy az a tűz, ami bennem van, dolgozik és gyógyítja a testemet, hiszek benne!" - írta.

TOVÁBBI CIKKEK