Pár színészt kis híján őrületbe kergetett a szerepe

2019.06.10. 06:58

Donal Logue (Kutyákok)

Forrás: FX

A Terriers-t, vagyis a Kutyákok-at egy évad után elkaszálták, a főszereplő azonban annyira nem tudott elszakadni az ott játszott figurájától, hogy már azon gondolkodott, örökre otthagyja Hollywoodot, és kamionsofőrnek áll – amihez le is tette a vizsgát. Az volt a baj, hogy Logue túl sokat tett bele a szerepbe önmagából, amiben az írókkal való szoros kapcsolat mellett az is közrejátszott, hogy a sorozatbeli testvérét az igazi testvére, Karina Logue játszotta.

Katey Sagal (Kemény motorosok)

Forrás: FX

A színésznőnek Peggy Bundyval nem lehetett túl sok gondja az Egy rém rendes család-ban, a Sons of Anarchy drámai szerepétől azonban nehezen tudott szabadulni. A karakterét, Gemmát a második évadban támadta meg egy rivális banda, amit Sagal is nehezen dolgozott fel: „Igen sötét helyekre kellett mennem, és ezek akkor is velem maradtak, amikor a munka véget ért. Aztán időről időre meglátogattak, amit igazán nehéz volt kezelni" – mondta.

Jack Gleeson (Trónok harca)

Forrás: HBO

A Trónok harca romlott szemétládái közül is kimagaslott Joffrey Baratheon, az alakítójának azonban okozott némi lelki problémát, hogy milyen gaztetteket kellett megjelenítenie. A Rolling Stone-nak arról mesélt, hogy megpróbált elvonatkoztatni a szereptől, de akárhányszor visszanézte magát, borsódzott a háta – egy időre biztosan vissza is vonult a színészettől, egyelőre nem vállalt újabb szerepet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő