A leggazdagabb gyereksztárok, akiknek dolgozniuk sem kellett volna

fashion people Vertical
Miley Cyrus arrives for the 2018 Met Gala on May 7, 2018, at the Metropolitan Museum of Art in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Arts Costume Institute. The Gala's 2018 theme is Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Jó pár gyerek valószínűleg szülői nyomásra kezd el szerepelni különféle produkciókban, bizonyára nem egy családnak jól jön az a kereset-kiegészítés is, ami ezzel jár – más, ismert gyereksztároknak viszont talán soha nem is kellett volna elkezdeniük dolgozni, hiszen dúsgazdag családba születtek. Kristen Stewart, Miley Cyrus, Emma Roberts és a többiek mégis komoly karrierbe kezdtek, és ma már saját jogon is ismerjük a nevüket.
Vágólapra másolva!

Kristen Stewart

Apja, John Stewart tévés producer, anyja, Jules Mann-Stewart pedig szkriptesként dolgozott rengeteg filmen – Kristen a testvéreivel együtt egy olyan birtokon nőtt fel Los Angelesben, amelyet az Alice Csodaországban ihletett. A színésznő 2012-ben már arról panaszkodott, hogy a biztonságos menedékhely sok mindentől megkímélte, amitől nem kellett volna, hisz szerinte a rossz dolgokból lehet a legtöbbet tanulni.

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Ipa/Mega

„Nem értettem, hogy miért ilyen könnyű nekem minden. Alig vártam, hogy valami őrültség történjen velem, találkozzak az igazi élettel" – mesélte Stewart, akit kilencéves korától kezdve láthatunk filmekben, tizenkét évesen már Jodie Foster lányát játszotta a Pánikszobá-ban.

Rumer Willis

Bruce Willis és Demi Moore lányaként valószínűleg ma is meglenne mindene, a szülei azonban már hétéves korától kezdve bevitték a filmjeikbe: a Tegnap és má-ban és a Sztriptíz-ben anyja oldalán volt látható, majd a Bérgyilkos a szomszédom következett a híres apukával.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Willis kisasszony ennek ellenére soha nem érezte, hogy a szülei nyomást gyakorolnának rá, és volt több olyan szerep is, amit nem kapott meg: hiába jelentkezett például a Gossip Girl – A pletykafészek főszerepére, helyette Blake Livelyra bízták a munkát.

Emma Roberts

Az ő családját sem kell nagyon bemutatni, az apja Eric Roberts, a nagynénje pedig Julia Roberts, aki 2001-ben már be is vitte a kislányt akkori filmjébe, az Amerika kedvencei-be. Emma ott még csak egy nyúlfarknyi szerepet kapott, a két évvel később bemutatott Pán Péter-ben viszont már Wendy szerepére pályázott – csakhogy nem kapta meg.

Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Édesanyja, a színésznőként és casting directorként dolgozó Eliza Roberts akkor azt mondta neki, hogy talán elég volt a filmezésből, érdemes lenne inkább a gyerekkorára koncentrálni, Emma azonban úgy válaszolt, hogy mindenképp híres akar lenni – ami sikerült is neki, legutóbb az Amerikai Horror Story-ban láthattuk.

Willow Smith

A most 18 éves lánynak se lett volna muszáj elkezdenie a saját karrierje építését, hisz a szülei Will Smith és Jada Pinkett-Smith, akiknek az együttes vagyonát 240 millió dollárra becsülik. Willow mégis úgy döntött, hogy belekóstol a színészetbe, először apja filmjében, a Legenda vagyok-ban jelent meg, majd anyja oldalán szinkronizált a Madagaszkár 2-ben, amiért az átlagnál valószínűleg jóval nagyobb zsebpénzt kapott. 9 éves volt, amikor a zenei karrierje is beindult – az akkor kiadott Whip My Hair platinasláger lett –, saját vagyona olyan 4 millió dollár körül lehet.

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Testvére, Jaden is feltűnt pár filmben, dalokat is ír, ő azonban nem élvezi annyira a rivaldafényt: „Nem fogjátok többet tudni, hogy hol vagyok, kivel töltöm az időmet, milyen ruhát viselek, vannak-e gyerekeim vagy nincsenek. 30 éves koromra teljesen el fogok tűnni, száz százalékig rejtély lesz mindenki számára, hogy hol vagyok, mit csinálok" – ígérte a Time magazinnak.

Lapozzon, van még pár sztár, aki már gyerekként elkezdett dolgozni, pedig dúsgazdag családba született!