A leggazdagabb gyereksztárok, akiknek dolgozniuk sem kellett volna

2019.05.29. 21:46

Hailey Baldwin

Forrás: Instagram/haileybieber

Stephen Baldwin lánya, Alec Baldwin unokahúga, aki a vörösszőnyeges bemutatókon már gyerekkorában megízlelhette a hírnevet. Esze ágában sem volt azonban folytatni a családi bizniszt – mármint a színészetet –, viszont már tiniként modellnek állt, többek között a Ralph Laurennek, a H&M-nek, az Adidasnak is dolgozott. Azért tavaly már belekóstolt a színészetbe – az Ocean's 8: Az évszázad átverésé-ben láthattuk –, Justin Bieber feleségeként pedig talán kipróbálja a zeneszerzést is.

Dakota Johnson

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

A szürke ötven árnyalata színésznőjét már 1999-ben, vagyis tízévesen láthattuk a Tűzforró Alabamá-ban – akkor még az édesanyja, Melanie Griffith oldalán. Apja sem akárki (Don Johnson), a nagyanyja pedig a Madarak-ból ismert Tippi Hedren, ami elég biztos hátteret adott neki a filmszerepekhez: a Vogue-nak arról mesélt, hogy számára már gyerekkorában természetes közeg volt egy forgatás, nem is tudta elképzelni, hogy mást csináljon.

Miley Cyrus

Forrás: AFP/Angela Weiss

Ma már elképesztően gazdag – a nettó vagyonát 160 millió dollárra becsülik –, a Hannah Montana idején viszont még ő kapta a legkevesebb pénzt a stábban, legalábbis erről mesélt két éve az Elle-nek. Végül az anyja ismerte fel, hogy a lányát kihasználják, ő szerzett megbízható embereket, akik tárgyaltak helyette – pedig a tinisorozatban az apja, Billy Ray Cyrus is játszott, aki a vagyona java részét azért inkább a zenei munkásságából szerezhette, ha más nem is, az Achy Breaky Heart biztosan jól hozott a konyhára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő