Egy merevítő fémszerkezetet és járást segítő botot még használnia kell Marsi Anikónak, a rehabilitáció hosszú heteket vehet igénybe.

A TV2 Tények műsorvezetője március közepén törte el a combcsontját, amit akkor meg is kellett műteni. Hosszú hetek után szabadult meg a gipsztől, de még várnia kell a teljes gyógyulásig.

„A gipszet egy merevítő fémszerkezet váltotta fel, amivel napról napra jobban tudom mozgatni a lábam. Nagyon jó érzés volt, hogy végre van egy kis szabadságom e téren, de azért a teljes rehabilitációra még időt kell szánni. Most egy botra támaszkodva tudok járni, és pár napja már azt elhagyva is próbálkozom. Igaz, még csak sántikálva, de azért bot nélkül is haladok, szóval látom az alagút végén a fényt” – mondta a Borsnak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Sosem volt még, hogy ennyi időt testedzés nélkül töltöttem volna, nehezen is bírom, hogy nem tudok sportolni. Hogy mikor futhatok újra, az a gyógyulás ütemétől függ. Pár napja már elkezdtem vezetni, úgyhogy lassacskán visszaáll a rend, de természetesen Lacira mindig számíthatok. A családom és a barátaink támogatása, segítsége nélkül nem tudtam volna átvészelni ezt a nehéz időszakot. Örülök, hogy most már mindenki kicsit fellélegezhet, mert egyre önállóbb vagyok” – tette hozzá.