Szakított Péterffy Lili és Liu Shaolin Sándor

2019.05.28. 14:40

Eltűntek közös képeik, és már jó ideje nem mutatkoztak együtt, így a hetekben felröppent a pletyka, hogy szakított Péterffy Lili és Liu Shaolin Sándor. 

A bulvárlapok napok óta fejtegetik, hogy vajon mi történhetett, és mi állhat annak hátterében, hogy saját közösségimédia-felületeikről eltűntek a közös képeik. A híresztelések igaznak bizonyultak, most már hivatalos: szakított a pár.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó és az énekesnő a TV2-nek árulták el, hogy már nincsenek együtt. Elmondták, hogy különválásuk legfőbb oka a távolság és a rengeteg elfoglaltság. A sok külön töltött idő pedig nem tesz jót egy kapcsolatnak. Péterffy Lilinek énekesnőként állandóak voltak a próbái és a fellépései, míg élsportolóként Liu Shaolin Sándor idejének legnagyobb részét az edzések, a felkészülés és persze a versenyek tették ki. 

Forrás: MTI/EPA/ANP/Vincent Jannink

"Lili fellépései és Shaolin hetekig tartó távolléte, nagyrészt az Ázsia Expressz 2 forgatásához kapcsolódóan, erre kényszerítettek minket. A fizikai távolság felőrölte a kapcsolatunkat" - mondta el szakításuk okát a pár.

TOVÁBBI CIKKEK