Bevonult egy klinikára egy népszerű sorozatsztár

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Kit Harington a sok stressz és a túlzásba vitt alkoholfogyasztás miatt döntött így.
Vágólapra másolva!

Rehabon van jelenleg a hihetetlenül sikeres Trónok harca egyik főszereplője, Kit Haringtonnak sok volt a stressz és a túlzásba vitte az ivást az utóbbi időkben. A lapok információi szerint 120 ezer dollárjába kerül ez havonta, ez nagyjából 35 millió forint.

Forrás: HBO

Egy „barát" is nyilatkozott, szerinte kikészítette a közel tíz éves HBO-s munka a színészt, aki túlzottan is beleélte magát a szerepbe. A karaktere fattyúként nő fel, sokat szenved a hideg északon, első szerelme meghal, a másodikat ő maga öli meg, majd – hiába lenne a birodalom ura – száműzik. Harington amúgy a stressz és az alkoholfüggés mellett feleségét, Rose Leslie-t is a Trónok harcának köszönheti (elvette a sorozatbeli első szerelmét), és állítólag a neje mellette áll mindenben.

Vitatott vég

Az utolsó rész okozta felháborodásról itt írtunk, itt olvashat a szereplők jövőbeli terveiről, itt megnézheti, milyen csúnya baki maradt a legvégére. A színészek képes-érzelmes búcsúit itt mutatjuk meg, és a parádés nézettségről is vannak friss adataink. Hogy hová hajózott Arya, mi van Westerostól nyugatra? Innen kiderül!

Sansa Stark beszólt a mérges rajongóknak, akik ettől még idegesebbek lettek, az író, R. R. Martin pedig elárulta, hogy mennyiben lesz más a regényciklus vége, mint a sorozaté. Erről itt írtunk. A Trónok harca időközben toplistás lett, de ennek a listának, eredménynek aligha örülnek a készítők.

Az is kiderült, hogy az új Trónok harca-sorozat már egy hónapja forog, erről itt olvashat. Az egyik szereplő viszont kiborult, amikor elolvasta a sztorit, sírt, és világgá ment, bővebben erről itt.

Alább szavazhat, ha épp van kedve:

Szavazzon!

Jó volt a Trónok harca utolsó évadja?