Görög Zita a kisfiáról és az anyaságról mesélt

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Görög Zita nagyon boldog, úgy érzi, élete egyik legjobb időszakát éli. Azt is elárulta, hogy kisfia, Timon, elképesztő iramban fejlődik.
Vágólapra másolva!

"Itt az iskolaév vége, nagy a hajrá a gyerekeknél. A pici pedig elképesztő ritmusban fejlődik, most lett nyolc hónapos, de áll, járkál és szavakat formál, már többször hallottuk, hogy baba, papa. Nem emlékszem, hogy a másik kettőnél ez mikor következett be, de talán valamivel később" - mesélte kisfiáról.

"Harcosan telnek most a napok Timonnal. Nagyon cuki, de igazi kis dúvad, nem lehet egyszerűen megfogni, ha valamit kinéz magának, azt megszerzi. Úgyhogy minden egyméteres magasságba került. Kicsit fáradt vagyok, de nagyon élvezem azt, hogy itthon vagyok, nagy meló, de rengeteget ad" - mondta a Blikknek.

Párja, Laczkó Zsolt volt válogatott focista is rengeteget segít neki a ház körüli feladatokban. "Ugyan ritkán hagyom őket kettesben, de Zsolt nagyon jól megállja a helyét. Nagyon jó apuka, ügyesen csinálja, sőt, a legtöbb helyzetben nagyon kreatívan feltalálja magát. Ráadásul a gyerekek is nagyon édesen segítenek. Persze, hagyom, hogy a saját tempójukban, abban, amihez kedvük van, de már mindketten altatták is, fürdették is, nagyon jó érzés látni, hogy milyen jól elvannak együtt, ennél többet nem is kívánhat egy anyuka" - tette hozzá.