Tíz új, ígéretes sorozat nyárra

2019.06.09. 07:02

A nyár hagyományosan uborkaszezonnak számít a televíziózásban, de ma már azért ilyenkor is indulnak izgalmas produkciók. Idén jön a Négy esküvő és egy temetés sorozatváltozata és a Batman előzménye, Eva Longoria egy luxushotel mindennapjairól, Matt Damon és Ben Affleck pedig a bostoni alvilágról mesél, miközben Russell Crowe kövérré és kopasszá válik. A júniusi és júliusi amerikai premierekből válogattunk, ajánlunk tíz ígéretes sorozatot.

Too Old to Die Young (június 14., Amazon)

A Drive – Gázt! és a Neon démon rendezőjének, Nicolas Winding Refnnek az új projektje, ennek megfelelően igen sötét hangulatra számítsunk. Szokatlan módon lineárisan, időrendben forgatták le a történetet, a középpontjában egy társát gyászoló zsaru (Miles Teller) áll, aki az alvilágba merülve nemcsak helyi bérgyilkosokkal, de jakuzákkal, mexikói és orosz gengszterekkel is találkozik.

Jett (június 14., Cinemax)

Akciósorozat egy nőről, aki világklasszis tolvajként frissen szabadul a börtönből, tehetségét azonban kénytelen máris más bűnözők szolgálatába állítani. A főszereplő a legutóbb a The Haunting of Hill House-ban látott Carla Gugino, de többek között a Breaking Bad (és a Better Call Saul) Gus Fring-je, Giancarlo Esposito is benne van.

Euphoria (június 16., HBO)

Egy izraeli sorozat amerikai remake-je mai fiatalokról, egy csapat tiniről, akik a szex, a drogok és a közösségi média világában próbálják megtalálni önmagukat. Zendaya egy 17 éves, drogfüggő lányt játszik, aki a rehabról kijövet egyből beleveti magát a partizásba, miközben egy új iskolatárssal, egy transznemű csajjal barátkozik.

City on a Hill (június 16., Showtime)

A Matt Damon és Ben Affleck produceri közreműködésével készült sorozat a kilencvenes évek Bostonját mutatja be, ahol általános a korrupció és a rasszizmus – mígnem egy Brooklynból érkezett afroamerikai ügyész (Aldis Hodge) egy helyi FBI-ügynökkel (Kevin Bacon) karöltve felgöngyölít egy olyan ügyet, ami az egész bostoni alvilágra kihat.

Grand Hotel (június 17., ABC)

A történet egy Miami Beachen található luxushotel mindennapjairól, a szállodát üzemeltető családról és annak titkairól szól, az alapjául egy sikeres spanyol produkció, az 1905-ben játszódó Gran Hotel szolgál, amelyből három évad készült, a spanyol Downton Abbey-ként is emlegetik. Eva Longoria a vezető producer, Demián Bichir a főszereplő.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk öt sorozatot!

Előző
  • 1
  • 2
Következő