Mérgező volt a légkör a Grace klinika kulisszái mögött

ELLEN POMPEO Episodic GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are
GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are at odds and put their friends in the middle of an uncomfortable situation, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, APRIL 28 (8:00-9:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network. (ABC/Richard Cartwright) ELLEN POMPEO
Vágólapra másolva!
Sok harca volt a Grace klinika forgatásán a főszereplőnek, a Mereditht játszó Ellen Pompeónak, erről mesélt.
Vágólapra másolva!

A Grace klinika főszereplője, Ellen Pompeo arról mesélt a Varietynek, hogy a sorozat forgatásán az első tíz évben mennyire mérgező volt a légkör.

„Voltak komoly viták, bántó viselkedés, mérgező környezet” – mondta a színésznő, aki aztán anya lett, végül is azért maradt a produkciónál, hogy megfelelő életszínvonalat tudjon biztosítani a családjának.

Ellen Pompeo a Grace klinikában Forrás: ABC

Amikor a férfi főszereplő, Patrick Dempsey a tizenegyedik évaddal otthagyta a sorozatot, mindenki azt hitte, hogy nem fogják folytatni, de Pompeo és az alkotó, Shonda Rhimes összeültek, hogy új befejezést írjanak a történetnek – ami jobban össze is kovácsolta őket.