Rangos nemzetközi díjat nyert a TV2

Ötletet ad, főzésre késztet a MasterChef VIP
Vágólapra másolva!
A világ egyik legrangosabb, marketingkampányokat díjazó eseményén, a Promax Global Exellence-en csütörtök este bronzdíjat nyert Los Angelesben a TV2. A csatorna történetében először kapott jelölést, a MasterChef VIP promófilmje a Nem Fikciós Program Kampány kategóriában versenyzett, és hatalmas magyar sikerként díjazott lett.
Vágólapra másolva!

Június 6-án Los Angelesben adták át a világ egyik legrangosabb, marketingkampányokat díjazó eseményének, a Promax Global Exellence-nek elismeréseit. Az idei versenyben a TV2 is jelöltként szerepelt – történetében először – a Nem Fikciós Program Kampányok kategóriájában.

A MasterChef VIP promófilmje másik kilenc alkotással szállt versenybe, és végül hatalmas magyar sikerként bronzdíjat nyert. A mű alkotója Pistár László, a TV2 Csoport promóvezetője és Steven Lővy promóproducer.

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert hosszú évek óta magas színvonalon készítik a TV2 Csoport promócióit. A világ egyik legrangosabb eseményén díjat nyerni pedig fantasztikus eredmény. Gratulálok mindenkinek, akik a díjnyertes alkotás elkészítésében részt vett” – mondta Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatívigazgatója.