Tóth Gabi és Krausz Gábor az örökbefogadáson is gondolkodik

2019.06.08. 10:05

Az énekesnő első gyermekét várja, a terhességről és a családalapításról mesélt.

Tóth Gabi az Instagramon jelentette be, hogy kisbabát vár, és azóta azt is lehet tudni, hogy karácsony környékén szül majd. A terhesség meglepte, hisz évekig azt mondták neki az orvosok, hogy meddő.

"Nagyon megijedtem, hogy minden rendben lesz-e a babával és velem, ugyanis volt egy komolyabb nőgyógyászati beavatkozásom az elmúlt években. Azonnal működni kezdtek az anyai ösztönök bennem, azon izgultam a legjobban, hogy egészséges legyen a baba" - mesélte a Család.hu-nak.

Forrás:Krausz Gábor / Instagram

Mivel sokáig azt hitte, hogy nem lehet saját gyereke, az örökbefogadás is szóba került.

"Én még ettől a helyzettől függetlenül sem zárom ki az örökbefogadást, mert szerintem mindenkinek jár az életben a boldogság. Hosszabb távon a babától függetlenül is tervezzük, hogy örökbe fogadunk gyermeket. Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy beilleszteni egy családképbe egy kívülről jövő kis embert nehéz, de nagyon jó példák vannak körülöttünk. Az egyik barátnőm majdnem 10 évesen fogadott örökbe egy gyermeket a már meglévő családjába, és bár az elején nem volt könnyű a közös útjuk, ma már ez a gyermek felnőtt és orvos lett belőle. Csodálatos ez a példa szerintem. Hiszen közöttünk vannak a jövő festői, költői, burkolói, és csak szeretetet kell adni egy kicsinek ahhoz, hogy ezeket a tehetségeket kihozzuk belőle" - mondta.

TOVÁBBI CIKKEK