Deutsch Anitát zavarták inkább a korkülönbség miatti megjegyzések

Deutsch Anita
Vágólapra másolva!
Nyolc év a korkülönbség Kinizsi Ottó és közte, de a férfi a komolyabb, vallotta Deutsch Anita.
Vágólapra másolva!

Két lánygyerek és sok közös, együtt töltött év bizonyítja, hogy nem számít, ki hány éves. A színészpáros viszont nem kevés megjegyzést kapott, amikor összeállt, sok újságcikk az azzal foglalkozott, hogy a 20 éves Kinizsi Ottónak miért épp a 28 éves Deutsch Anita kell. „Nehezen lendültünk túl ezen. De annyira erős volt a szerelem, hogy mindenen átsegít. Biztosak voltunk abban, hogy együtt kell lennünk, így ezzel nem foglalkoztunk. Amúgy egyértelműen engem zavart inkább" – mesélte a TV2 Mokkában.

Deutsch Anita Forrás: TV2

„Ottó nagyon jó társ volt abban az időszakban is. Mi is veszekszünk, nekünk is vannak problémáink, és én sem vagyok tökéletes anyuka. Ottó nem az a géppisztolyos apuka, aki őrzi a lányait. Kreatív apuka, kreatív férj is. Kamaszgyerekkel mindig pengeélen táncolunk... A legborzasztóbb, amikor kimondom azokat a mondatokat, amiket azt hitten, sose fogok" – mondta.

Deutsch Anita szerint az ember személyiségébe szeretünk bele, nem a külsejébe, így ha öregszik is a test, nem számít annyira. „Amúgy pedig nálunk az Ottó az idősebb,

Igazából ő az, aki nyolc évvel idősebb, okosan enged el, amikor el kell engedni. Jobban kezeli a kapcsolatunkat. El tudjuk engedni a másikat, megbízunk a másikban" – fejtegette a színésznő.