Magyar sztárok, akik még soha nem mutatták meg a gyerekeiket

Magyar sztárok, akik még soha nem mutatták meg a gyerekeiket
Vágólapra másolva!
A legtöbb sztár lépten-nyomon fotózza a gyerekét, így tele vannak a közösségi oldalak és a bulvárlapok a kicsik képeivel. Vannak azonban a sztárvilágban is olyanok, akik nemet mondanak a nyilvánosságra, és szabályosan rejtegetik a gyerekeiket a média és a rajongók elől. Nem mutogatja közös kislányát Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, nem láthattuk még Nagy Adri kisfiának arcát vagy Sarka Kata és Földes Eszter kisbabáját.
Vágólapra másolva!

Nagy Adri

Megszületett tavaly nyáron Nagy Adri első gyereke, a hírről akkor közösségi oldalán számolt be a követőinek. Bár fotókat szokott közzétenni Beniről, az arcát nem mutogatja a követőknek, rendszerint háttal vagy oldalról készít róla képeket.

A színésznő szintén nem szívesen mutogatja Lovasi Andrással közös kisfiát, Álmost. „Konkrétan álmában született, úgy született, hogy aludt. Végül császár lett és úgy emelték ki belőlem. (...) Nem tudtak elérzésteleníteni, ezért elaltattak, és ő is kapott az altatóból. De közben nagyon szép volt. A nővérek azt hitték, szórakozunk velük, amikor megkérdezték, hogy hívják. Rám néztek, hogy ezt most nem mondja komolyan? Igen, már előre predesztináltuk valamire őt szegényt" – mesélte a szülésről.

Szinetár Dóra

A színésznőnek három gyereke van, és bár a fiúkat már láthatták a kíváncsi rajongók, kislányát, Zorát eltakarja. Az apa, Bereczki Zoltán sem posztol a kislányról soha, illetve, ha töltenek is fel képet róla a szülők, nem látszik az arca.

„Amikor pici korában megmutattuk, nagy volt a zsizsegés körülötte, és nem értette, miért van ez. Láttam, hogy ettől felmegy benne az adrenalin. Viszont az, hogy ő az én lányom, nem egy produktum. Az én nevelésem és neveltetésem pedig abszolút teljesítményalapú. Ha megdolgozol a sikerért, és azért, amit elérsz, és szeretnéd, hogy mások is lássák, bátran mutasd meg. A semmiért híresnek lenni a Paris Hilton-féle vonal felé visz, amit én nem akarok a gyerekemnek” – mondta a színész nemrég.

Lapozzon, folytatódik a cikk!