Ötmilliárdos biztosítást kötött magára Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi intő jelnek tekintette Sas József thaiföldi rosszullétét.
Vágólapra másolva!

"Mindig is felelősségteljes, gondolkodó, elővigyázatos férfi voltam, ám az utóbbi idő megrendítő történései még inkább ráébresztettek arra, hogy nem lehetünk elég óvatosak" - mondta a Borsnak Lagzi Lajcsi, aki a háromnapos vallomása alatt, május végén esett össze a Budaörsi Járásbíróság mosdójában, ahonnan mentővel szállították kórházba.

Forrás: tv2

"Szó szerint összeomlottam a sok stressztől. A vérnyomásom 194-re szökött, amit injekcióval is csak több óra múltán tudtak 150 alá vinni. Azóta folyamatos kontrollra és kivizsgálásra járok, túl vagyok a CT-n, az MRI-n, az ultrahangon és különböző belgyógyászati szűréseken, de még hátra van egy ellenőrzés. Most azonban lekopogom; úgy tűnik, minden rendben van, csak vigyáznom kell magamra, és tartanom kell a súlyomat" - mesélte.

Azóta minden lehetséges biztosítást megkötött, próbál elővigyázatos lenni. "Nem ezen kell spórolni! Én minden kiegészítő biztosítást igénybe vettem, s mindenből a legjobbat választottam. A baleset-, az egészség- és utasbiztosításon felül

aminek együttes összege ötmilliárd forintig megtéríti az egészségügyi kiadásaimat. Így ha netán szegény Sas Józsi sorsára jutnék – akit a thaiföldi nyaralásáról kellett repülőgéppel hazaszállítani –, akkor legalább a kiadások miatt nem kellene aggódnom."

A Lagzi Lajcsi elleni perről, amely évek óta folyik, itt olvashat.