Szektás szexrabszolga lett egy ismert színésznő lánya

New Line Cinema's Premiere of "Monster In Law" - Arrivals 52714029 EOS1D-014743
WESTWOOD, CA - APRIL 29: Actress Catherine Oxenberg arrives at New Line Cinema's Premiere of "Monster In Law" at the Mann National Theatre on April 29, 2005 in Westwood, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images) *** Local Caption *** Catherine Oxenberg
Vágólapra másolva!
Újabb részletek derültek ki a szexrabszolgákat felhajtó színésznő, Allison Mack ügyében: úgy tűnik, egy kolléganője lányát is behálózta, és komoly diétán tartotta, hogy formában maradjon.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Smallville-ben Chloe Sullivanként látott Allison Mack elismerte, hogy a NXIVM nevű szekta tagjaként szexrabszolgákat segített szerezni a vezetőjüknek, Keith Reniere-nek.

Allison Mack a Smallville egyik promóképén Forrás: CW
Ügyvédeivel egy bírósági meghallgatás után Forrás: AFP/2019 Getty Images/Spencer Platt

A hivatalosan önsegítő csoportként működő szervezethez a Dinasztia színésznőjének, Catherine Oxenbergnek a lánya, India is csatlakozott, akit Mack komoly diétán tartott egy másik szektatag szerint.

A bíróságon elhangzottak szerint Mack egy éven át napi 500 kalóriás diétára fogta Indiát, hogy az valamennyit lefogyjon, és jobban megfeleljen Reniere ízlésének.

Catherine Oxenberg Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Frederick M. Brown

Catherine Oxenberg a People magazinnak elmondta, tudott a lánya diétájáról, de ő úgy hitte, napi 500 és 900 kalória között fogyaszt, szerinte az 500 kalória alatti diéta már a szadizmus kategóriájába tartozik.