Indulatos sztárok, akiknek komoly dühkezelési problémájuk van

German Comic Con Dortmund 2019 ACTOR Cinema CONVENTION CONGRESS Charlie Harper in 'Two and a Half Men Celebrities ACE ENTERTAINMENT Charlie Goodson in' Anger Management Culture FILM TV Fan Meeting CELEBRITY
Charlie Sheen at the 5th German Comic Con Dortmund 2019 in the Westfalenhallen. Dortmund, 13.04.2019 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Vannak a sztárok között néhányan, akik folyton balhéznak: talán már megszokták, hogy mindent azonnal megkapnak, netán az ismertséggel járó nyomást nem bírják, és ezért reagálnak a kelleténél indulatosabban bizonyos helyzetekre. A bíróság nem egy hírességet kötelezett már dühkezelési terápiára, de olyan is akadt köztük, akit onnan is kidobtak az őrjöngése miatt. Íme, néhány celeb, akinél igen hamar elszakad a cérna.
Vágólapra másolva!

Alec Baldwin

Forrás: NurPhoto/Selcuk Acar/NurPhoto/Selcuk Acar

Idén dühkezelési terápiára kötelezte a bíróság, miután összeverekedett valakivel egy parkolóhely miatt, de nem először derült ki, hogy nincs túl sok türelme. 1995-ben, 2012-ben és 2013-ban is volt balhéja egy-egy fotóssal, 2014-ben pedig azért tartóztatták le, mert leordított egy rendőrt, aki megbírságolta. Kim Basingerrel való válása sem volt túl szép, 2007-ben pedig egy olyan hangüzenet is napvilágot látott, amelyben a lányát „agyatlan kis disznó”-nak nevezte.

Chris Brown

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Craig Barritt

2013-ban még egy dühkezelési kurzusról is kidobták, mert egy alkalommal komoly őrjöngésbe kezdett, mindent összetört maga körül. Akkor azért vonult be, mert előtte behúzott egy ismeretlen férfinak – akinek annyi volt a bűne, hogy belesétált egy rajongói fotóba. 2009-ben akkori barátnőjét, Rihannát bántalmazta, két évvel később pedig kirohant egy műsorból, majd az öltözőjében az ablakhoz vágott egy széket, amikor az esetről kérdezték. Tavalyelőtt egy másik partnere, Karrueche Tran kért ellene távoltartási végzést, amit meg is kapott.

Naomi Campbell

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Neilson Barnard

Úgy tűnik, az egykori szupermodell szeret telefonnal támadni az emberekre, 1998 és 2006 között három asszisztense is ezzel vádolta – miközben két másik asszisztens és két házvezetőnő is bepanaszolta, csak épp náluk nem a telefonját használta az ütlegeléshez. 2005-ben Yvonne Scio modellt támadta meg, három évvel később pedig a British Airways járatairól tiltották ki, mert minősíthetetlen hangnemben szidta a légikísérőket, a kiérkező rendőrt pedig leköpte.

Russell Crowe

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

2005-ben Russell Crowe-ról is azt mondta egy New York-i hotel recepciósa, hogy hozzávágott egy telefont, miután kiakadt, hogy nem érte el a feleségét Ausztráliában. Simán el tudtuk hinni, hisz a színész 1999-ben és 2002-ben is verekedésbe keveredett, 2004-ben pedig még a saját testőrével is összebalhézott. Azóta nem nagyon akadt ki nyilvánosan, de állítólag következő filmje, a The True History Of The Kelly Gang forgatásán is óriási jelenetet rendezett, amikor az étkezőben kifogytak a rizsből.

Lapozzon, van még pár indulatos ember a sztárvilágban!