Kínos szexjelenetről mesélt egy ismert színésznő

2016 Butterfly Ball Red Carpet In London, United Kingdom United Kingdom United Kingdom 2016 London London 2016 Butterfly Ball Butterfly Ball 2016 RED CARPET CELEBRITY Celebrities PHOTOCALL Lindsay Lohan Danielle Armstrong Grosvenor Hotel 22 June 2016 22nd
Emily Atack attends the 2016 Butterfly Ball at the Grosvenor Hotel in London on June 22, 2016.
Vágólapra másolva!
Fura szexjelenetben volt része Emily Atack brit színésznőnek, amikor a Gyíkarcok-ban vendégszerepelt.
Vágólapra másolva!

A több mint 30 filmben és sorozatban látott Emily Atack a Shopping with Keith Lemon című műsorban mesélt arról, hogy alapvetően nincs gondja a szexjelenetek felvételével – hisz egész nap ágyban lehet egy helyes fiúval –, megesnek azonban fura dolgok is ilyenkor.

Emily Atack Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Előfordul, hogy a férfinak akaratlanul is erekciója lesz, de Atack szerint az is legalább annyira kínos, ha nőként semmi hatással nincs a partnerére. "A férfiak úgy vannak vele, hogy ha feláll, azért kérnek bocsánatot, ha nem, akkor pedig azért" – vélte.

A színésznő azt is elárulta, hogy a magyarul Gyíkarcok címet kapott The Inbetweeners forgatásán óriási erekciója támadt az egyik kollégájának – nevet nem mondott, ha azonban tovább olvasna kínos szexjelenetekről, itt még talál pár sztorit.