15 év után válik a sztárpár

Tenth Annual Leather & Laces Hosted by Jamie Chung, Rachael Leigh Cook, Brooklyn Decker, Josh Henderson Celebrities AMERICAN FOOTBALL NFL GettyImageRank2
NEW ORLEANS, LA - FEBRUARY 02: (L-R) Rachael Leigh Cook and Daniel Gillies attend the Tenth Annual Leather & Laces Super Bowl Party on February 2, 2013 in New Orleans, Louisiana. Erika Goldring/Getty Images for Leather & Laces/AFP
Vágólapra másolva!
15 évnyi házasság után válik Rachael Leigh Cook és Daniel Gillies, akiket számos filmből és sorozatból ismerhetünk.
Vágólapra másolva!

Külön utakon folytatja A csaj nem jár egyedül női főszereplője, Rachael Leigh Cook és szintén színész férje, Daniel Gillies. A pár 2004-ben házasodott össze, két gyerekük van.

Rachael Leigh Cook és Daniel Gillies Forrás: AFP/2013 Getty Images/Erika Goldring

"Mélységes hálát érzünk minden együtt töltött évért és a sok ezer közös emlékért, de kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy párként elválunk" – kezdődik a bejegyzés, amely mindkettejük Instagram-oldalán megjelent.

Azt írták, a döntés nem volt könnyű, hisz emberként, szülőként és művészként is tisztelik és szeretik egymást, a jövőben mindent meg fognak tenni azért, hogy a kapcsolatuk jó maradjon, és a gyerekek se szenvedjenek semmiben hiányt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Rachael Leigh Cook (@rachaelleighcook) által megosztott bejegyzés,

Cookot a kétezres években olyan sorozatokban is láthattuk, mint a Las Vegas, a Psych – Dilis detektívek vagy legutóbb az Észlelés, Gillies többek között a Vámpírnaplók-ban és A sötétség korá-ban szerepelt hosszabban.