Hétfőtől újraindul a Balatoni nyár, a Duna TV egyik legsikeresebb műsora

2019.06.16. 14:21

Hétfőtől újra a Balaton partjáról jelentkezik a Duna TV egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni nyár. A tíz órától kezdődő műsort Szabó Erika, Rátonyi Kriszta, Forró Bence és Vida Péter vezeti ebben az évben.

Ha nyár, akkor Duna TV. A nézők egyik kedvenc műsora mint minden évben, ezúttal is a Balaton partjáról jelentkezik majd hétköznap délelőttönként. Aktuális témák, programajánlók, érdekes vendégek, hosszabb beszélgetések,talán így foglalható össze a Balatoni nyár lényege.

Nagyon vártam már, hogy elinduljon a műsor, természetesen nagyon készülünk. Biztos vagyok benne, hogy idén is jól fogjuk magunkat érezni, a Balatonnak különleges a hangulata. Bízom benne, hogy a nézők is legalább annyira szeretni fogják a műsort, mint mi– árulta el Erika, aki Vida Péterrel nyitja majd a szezont.

A Balatoni nyár műsorvezetőiForrás: MTVA

A hétfőn kezdődő műsor információink szerint tele lesz gyönyörű hölgyekkel, a műsorba ugyanis meghívást kaptak a Magyarország Szépe versenyzői is, így a tervek szerint egyszerre 16 szépség kápráztatja majd el a nézőket a képernyő előtt.

A Balaton Nyár minden délelőtt 10 és 12 óra között várja nézőit a Duna TV-n.