Le kellett vágni a producer lábát, erre emlékeztek a színésznők

Az L. A.'s Finest promóképe
Vágólapra másolva!
Az L.A.'s Finest színésznői, Jessica Alba és Gabrielle Union meséltek a forgatáson történt balesetről, ami után az egyik producernek le kellett vágni a lábát.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, februárban súlyos baleset történt az L.A.'s Finest című krimisorozat forgatásán: egy kaszkadőrmutatvány közben egy kocsi besodródott a videoszobába, az ott tartózkodó producernek, Brandon Sonniernek később amputálni kellett az egyik lábát, annyira megsérült.

Brandon Sonnier Forrás: AFP

A széria főszereplői, Gabrielle Union és Jessica Alba az 59. Monte-carlói Televziós Fesztiválon elevenítették fel a balesetet, elmondásuk szerint az egész stábot megrázta az eset. "Nem tudom, van-e olyan szó, ami leírná, hogy mit éreztek a produkción dolgozó emberek. Nem tudom, hogy elég-e, ha azt mondom, szívszorító vagy lesújtó volt" – elmélkedett Union.

A színésznő arról is beszélt, hogy Sonnier rendkívül erős személyiség és remek vezető, nagyjából másfél héttel az amputációja után már újra ott volt a forgatáson. "Mostantól ez vagyok én, nyomás dolgozni" – állítólag ennyivel el is intézte, hogy elvesztette az egyik lábát.

Jessica Alba és Gabrielle Union az L. A.'s Finest promóképén Forrás: Spectrum

Az L.A.'s Finest egyébként a Bad Boys-filmek spin-offja, Union megismétli benne régi szerepét, újra eljátssza Syd Burnett nyomozót.