Mennyit lehet keresni posztolgatásból, internetes bejegyzésekkel?

Teresa Giudice
Vágólapra másolva!
Az Instagramon masszív rajongótáborral rendelkező celebek, mint például Kim Kardashian (141 millió követő) vagy Selena Gomez (152 millió követő) értelemszerűen igen szép pénzt kapnak a szponzorált tartalmakért, de az Egyesült Államokban egy kisebb kaliberű realitysztár is jól meg tud élni abból, hogy posztolgat. Egy új felmérés szerint egyetlen Instagram-posztért akár 15 ezer dollárt (több mint 4 millió forintot) is kaphatnak az influenszerek, vagyis, ha rendszeresen érkeznek hozzájuk a megrendelések, egy év alatt milliomos válhat belőlük. Az Instagram-sztárok pénztárcájában turkáltunk kicsit, megmondjuk, ki mennyit kap egy bejegyzésért.
Vágólapra másolva!

Scheana Marie

1 millió követője van, egy posztért 1500 dollárt kap. A Bravo TV realitysorozatából, a Vanderpump Rules-ból ismert hölgyet például a Thred Up és a DIFF Eyewear szponzorálja, de általában havonta csak egy fizetett bejegyzést tesz ki – így évi 18 ezer dollár jön neki össze, ami azért zsebpénznek szép összeg.

Lisa Rinna

1,9 millió követője van, egy posztért 3000 dollárt kap. A Melrose Place-ben vagy az Ármány és szenvedély-ben még színésznőként láttuk, jelenleg a The Real Housewives of Beverly Hills-ben szerepel – a posztolgatást azonban ő sem viszi túlzásba, szintén havi egy fizetett bejegyzést vállal.

Jenny McCarthy

1,3 millió követője van, egy posztért 3500 dollárt kap. Melissa McCarthy unokatestvére, Jim Carrey volt barátnője, a playmate és színésznő több szépségápolási céggel, például a Teami Blendsszel és a Fab Fit Funnal szerződésben áll, de gluténmentes vodkakoktélt is szívesen reklámoz, ha épp arra van igény.

Meghan King Edmonds

930 ezer követője van, egy posztért 1500 dollárt kap. A Narancsvidék asszonyai-ban látott King Edmonds eddig említett kolléganőinél jóval szorgosabb, egy hónapban átlag négy szponzorált bejegyzést tesz ki, így havi 6000, évi 72 ezer dollár összejön neki a posztolgatásból.

Blac Chyna

15,5 millió követője van, egy posztért 2000 dollárt kap. Ahhoz képest, hogy Rob Kardashian és Tyga exe mekkora tábort ér el, nem is kér sokat egy bejegyzésért, volt azonban olyan hónap, amikor összesen 18 fizetett posztot tett ki, ami már rögtön 36 ezer dollárral tette gazdagabbá.

Lapozzon, most jön még csak a java, a legjobban keresők még hátravannak!