A kilencvenes évek gyereksztárjai után vetünk egy pillantást az előző évtized híres gyerekeire is, akikkel sok mai harmincas, negyvenes szinte együtt nőtt fel. Kíváncsi rá, hogy mit csinál ma Corey Feldman vagy Lukas Haas, hogy néz ki felnőttként az Egy farm, ahol élünk szeplős, vörös hajú kislánya? Kattintson a cikkben lévő fotókra, nézze meg galériánkat is!

Sean Astin

Sean Astin a Kincsvadászokban - kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogy fest ma!Forrás: Warner Bros.

1985-ben, tizennégy évesen tűnt fel a Kincsvadászok főszerepében, és azóta is rendszeresen foglalkoztatják, felnőttként Csavardi Samu volt a leghíresebb szerepe A Gyűrűk Ura-trilógiában. A Stranger Things rajongói is emlékezhetnek rá a második évadból, jelenleg pedig a No Good Nick-ben szerepel, de például az Agymenők-ben is láthattuk idén három epizódban.

Corey Feldman

Corey Feldman az Állj mellém!-ben - kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogy fest ma!Forrás: Columbia Pictures

Szintén benne volt a Kincsvadászok-ban, majd az Állj mellém!-ben és Az elveszett fiúk-ban, ma viszont már inkább szinkronmunkái vannak, legutóbb a Tini nindzsa teknőcök-höz kölcsönözte a hangját. Életrajzi könyvében drogproblémáiról is írt, illetve arról is beszámolt, hogy a filmiparban többen molesztálták még gyerekként – Michael Jacksont azonban megvédte az emlékezetes perben. Tavaly leszúrták a saját kocsijában, de megúszta könnyebb sérülésekkel.

Melissa Gilbert

Melissa Gilbert A farm, ahol élünkben - kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogy fest ma!Forrás: NBC

Az egykori Laura Ingalls, A farm, ahol élünk vörös hajú, szeplős kislánya jórészt tévéfilmekben és sorozatokban szerepel, bár van, hogy éveket kihagy, 2007 és 2015 között például csak 2011-ben vállalt munkát. 2001 és 2005 között az amerikai színészszakszervezet elnöke volt, a politikai pályával is kacérkodik: a 2016-os amerikai választásokon indult is képviselőként, de aztán egészségügyi okokra hivatkozva visszalépett – kiújult ugyanis a sérülése, amit a Dancing with the Stars-ban szerzett.

Joey Lawrence

Joey Lawrence a Hóbortos vakáció idején - kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogy fest ma!Forrás: Paramount

Itthon kevésbé volt ismert gyerekként, az Egyesült Államokban azonban két Joey szerepében is szívesen nézték: 1983 és 1987 között a Gimme a Break!-ben, 1990-től 1995-ig pedig a Blossom-ban játszott. A keresztnevét aztán egy harmadik sorozatban is megtarthatta, ő volt a másik címszereplője Melissa Joan Hart 2010-ben indult szériájának, a Melissa és Joey-nak. Olyan produkciókban is vendégszerepelt, mint a New York-i helyszínelők, a Kaliforgia vagy a Hawaii Five-0, tavaly azonban így is csődöt jelentett, miután a feleségével együtt több százezer dolláros adósságot halmoztak fel.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon bemutatunk négy másik színészt!