Top 10: a legjobb tévés párosok

FOX's "The X-Files" FOX20160517
THE X-FILES: L-R: Gillian Anderson and David Duchovny in the "Home Again" episode of THE X-FILES airing Monday, Feb. 8 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. (Photo by FOX via Getty Images)
Vágólapra másolva!
A hosszú évadokon átívelő szériáknál alapvetően fontos, hogy legyen összhang, kémia a főbb karakterek között: ha működik a varázs, az számos felejthetetlen pillanatot eredményezhet. Ennek apropóján érkezzen a 10 legjobb páros a sorozatok világából, persze szigorúan szubjektíven!
Vágólapra másolva!

10. Sam és Dean Winchester (Odaát)

Talán a legelvetemültebb rajongók szíve se vérzett annyira, amikor bejelentették, hogy jövőre, több mint 300 epizód után véget ér a 15. évad befejeztével az Odaát. A széria érezhetően elfáradt, noha továbbra is vannak remek pillanatai. Sam és Dean párosa már csak a sorozat hossza miatt is örökre beleíródik a történelemkönyvekbe, de a már említett kémia és dinamika remekül működik köztük.

Odaát

Testvéri civódások, humoros szívatások, ugyanakkor a drámai elemekkel is remekül megbirkóznak. Jared Padalecki és Jensen Ackles láthatóan a való életben is barátok, ami nagyban közrejátszott abban, hogy ennyire hitelesen és szerethetően keltették életre a démonvadász testvérpárt.

9. Beavis és Butt-Head (Beavis és Butt-Head)

Az MTV saját gyártású sorozata a 90-es években nyolc évadot élt meg, mozifilm és játékok is készültek belőle – a két zakkant tini közben a popkultúra részévé vált. Egyfelől kiváló görbe tükrök a modern generációnak, másrészt a maguk pihent módján piszok viccesek.

Beavis és Butt-head Forrás: MTV

Két hétköznapi fiatal, akik bizarrabbnál bizarrabb szituációkba keverik magukat, szimplán azért, mert unatkoznak és nincs jobb dolguk. Szerintük minden kimerül annyiban, hogy „király” vagy „gáz”, idióta röhögésüktől pedig falra mászik az ember. A dolog szépsége, hogy még így is fantasztikus figurák, akik minden hülyeségükkel együtt kedvelhetők.

A lista folytatódik, lapozzon!