Demi Moore szép új világba került

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals GettyImageRank2 2019metgalahouse
NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Demi Moore attends The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue/AFP
Vágólapra másolva!
Alakul a Szép új világ sorozatváltozata, Demi Moore is csatlakozott a projekthez.
Vágólapra másolva!

Az USA Network tévés verziót készít Aldous Huxley híres regényéből, a Szép új világ-ból, Demi Moore is kapott benne egy visszatérő szerepet.

A színésznőt legutóbb az Empire-ben láthattuk a képernyőn, most az Alden Ehrenreich által játszott főszereplő anyját fogja alakítani. A projekthez már korábban csatlakozott Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd, Kylie Bunbury, Hannah John-Kamen, Sen Mitsuji, Joseph Morgan és Nina Sosanya, őket is láthatjuk majd a szériában.

Demi Moore Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A Szép új világ disztópia, a huszonhatodik században játszódik, amikor az emberi társadalmat kasztokra osztották fel, ami megszüntette a háborút és a szegénységet, cserébe viszont olyan dolgok is eltűntek, mint a család, a művészet vagy a vallás – az emberek így a hedonizmusba menekülnek, a legfőbb örömforrást a szex és a drogok jelentik.