Öngyilkossággal fenyegetőzött a Kardashian lány exe

"Novelle" Rolls Out The Red Carpet For A Star-Studded Grand Opening Weekend GettyImageRank1 Majestic VERTICAL WALKING Party - Social Event USA RED COLOUR CAST New Color Image Photography Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Official Uncasville
UNCASVILLE, CT - JUNE 22: Khloe Kardashian walks the red carpet at the official grand opening party for Mohegan Sun's new ultra-lounge, novelle, on Saturday, June 22, 2019, in Uncasville, Connecticut. Dave Kotinsky/Getty Images for Mohegan Sun/AFP
Vágólapra másolva!
Khloé Kardashian volt barátja, Tristan Thompson állítólag öngyilkossággal is fenyegetőzött a megcsalási botrány után.
Vágólapra másolva!

Khloé Kardashian a családi valóságshow-ban, vagyis a Keeping Up with the Kardashians-ben beszélt az idei megcsalási botrányról, amikor is a pasija, Tristan Thompson összejött Kardashianék egyik barátnőjével, Jordyn Woodsszal.

Khloé Kardashian Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dave Kotinsky

Khloé szerint Thompson nagyon elkeseredett volt, miután kitudódott a hűtlensége, mindenáron vissza akarta könyörögni magát a kapcsolatukba.

A lány elmondása alapján még öngyilkossággal is fenyegetőzött, nem akart azzal a tudattal élni, hogy mit tett a barátnőjével és a közös gyerekükkel.

Tristan Thompson Forrás: NurPhoto/Anatoliy Cherkasov/NurPhoto/Anatoliy Cherkasov

Hogy ebből mennyi az igazság, azt csak az érintettek tudják, mindenesetre Khloét nem hatotta meg sem a könyörgés, sem a fenyegetőzés, azóta nem békültek ki.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!