Fenyő Iván: A tavalyi év volt a lélek sötét éjszakája

2019.06.24. 11:47

A színészt autóbalesete ébresztette rá, hogy a siker, a pénz és a nők hajkurászása helyett a belső egyensúlyára kell koncentrálnia.

A napokban ünnepelte a negyvenedik születésnapját Fenyő Iván, aki a kerek évfordulón összegezte az elmúlt éveit.

"Nehéz éven vagyok túl, de úgy is mondhatnám, a tavalyi volt a lélek sötét éjszakája. Emberileg értek csalódások, szakmailag meg sok döntésemet át kellett gondolni" - mondta a Borsnak.

2008 és 2015 között nem igazán lehetett róla hallani, szinte eltűnt a nyilvánosság elől. "Félreraktam a színészetet, és all in alapon eladtam mindenemet, szinte szó szerint: nem volt házam, sem kocsim. Visszavonultam a világtól, és spirituális útra indultam szerte a világban. Jártam többek között Toscanában, Japánban, Nepálban, Mexikóban és Brazíliában is."

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Legutóbb Nepálban jártam, ahol Oso gurut látogattam meg. Pont a szupermodell Naomi Campbell-lel meditáltunk együtt, de előttem olyan hírességek fordultak már meg ott, mint az amerikai tévés, Oprah Winfrey vagy az Oscar-díjas színésznő, Shirley MacLaine. De a híres és gazdag emberek mellett egyszerű amerikai tanáremberek vagy szegény brazilok is ugyanúgy elmennek, hiszen ott mindenki egyenlő és ugyanazt keresi: befelé figyel, elcsendesüléssel felkapcsolódik valami magasabb rendűhöz. Nem valami vásári szellemjárást kell elképzelni, hanem olyan dolgokról beszélünk ilyenkor, amiket szemmel nem látunk" - mesélte.

TOVÁBBI CIKKEK