Mennyit érnek ma a Jóbarátok színészei?

Jóbarátok
Néha felmerül a folytatás lehetősége
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok vége felé a hat főszereplő fejenként és epizódonként egymillió dolláros gázsit vihetett haza, ami ma is igen szép summa, hát még a kétezres évek elején! A színészek a rengeteg ismétlésből is kapnak nem kis összeget, és persze más munkájuk is akadt azóta – még ha nem is lettek egyformán sikeresek. Lássuk, ki mennyit ér ma a film- és tévéiparban, mekkora vagyont tudott felhalmozni az évek során!
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston (Rachel)

Forrás: AFP/2019 Getty Images/David Livingston

Nettó vagyon: 240 millió dollár. A hat főszereplő közül kétségkívül ő futotta be a legnagyobb karriert, tavaly is az egyik legjobban fizetett színésznő volt Hollywoodban. Új filmje, a Murder Mystery Nagy-Britanniában nézettségi rekordot döntött a Netflixen, közelgő sorozatával, a Reese Witherspoonnal közös The Morning Show-val pedig még a Jóbarátok-beli gázsiját is felül tudta múlni, 1,1 millió dollárt kap epizódonként.

Courteney Cox (Monica)

Forrás: AFP/2015 Getty Images/David Buchan

Nettó vagyon: 120 millió dollár. Feleannyi pénze van tehát, mint Anistonnak, de nem is dolgozik annyit – vagy legalábbis nem látni annyit, hisz producerként, rendezőként is tevékenykedik. A Született feleségek-ben visszaadta Susan szerepét, a Dirt – A hetilap című sorozata pedig nem élte túl az írósztrájkot, a Született szinglik viszont már jól ment: hat évad készült belőle, hozhatott a konyhára is.

Lisa Kudrow (Phoebe)

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Nettó vagyon: 70 millió dollár. A hat főszereplő közül neki van a legkisebb vagyona, de azért így sem panaszkodhat. A Jóbarátok után azt mondta, a széria megfelelő anyagi biztonságot adott neki ahhoz, hogy ne kelljen mindent elvállalnia, és foglalkozhasson olyan projektekkel, amelyek igazán érdeklik. Ennek megfelelően két saját sorozatot (A visszatérés, Web-terápia) készített, és olyan produkciókban vendégszerepelt, mint a Grace és Frankie vagy az Unbreakable Kimmy Schmidt.

Lapozzon, a fiúk még hátravannak, később pedig néhány mellékszereplőről is szót ejtünk!